Mαργαρίτα Φουρεράι: Η αδελφή της Ελένης Φουρέιρα είναι σχεδιάστρια μόδας

Η Μαργαρίτα και η Ελένη μοιάζουν πολύ μεταξύ τους

Must Read

Η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε μόλις πριν δυο ημέρες ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή της φωτογραφία με το σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Η Ελένη Φουρέιρα όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1987 στο Φιέρ της Αλβανίας ως Εντέλα Φουρεράι. Ο πατέρας της, Κριστάκ, είναι οικοδόμος και η μητέρα της, Μαριέτα, μοδίστρα. Έχει τρία αδέλφια: τη Μαργαρίτα, την Ιωάννα και τον Γιώργο. Μεγάλωσε στην Καλλιθέα Αττικής και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την κιθάρα.
Μετά το σχολείο σπούδασε σχέδιο μόδας σε ιδιωτική σχολή, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της λόγω της ενασχόλησης της με το τραγούδι, αφού παράλληλα εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

«Εγώ θέλω πολύ να κάνω οικογένεια, στην ουσία θέλω πολύ να κάνω παιδί. Την οικογένεια την εννοώ με το να κάνω παιδί. Δεν ξέρω αν το έχω με τον γάμο. Δεν ξέρω αν θα το κάνω, αν θα παντρευτώ ποτέ. Ένα παιδί, όμως, θα κάνω σίγουρα. Μπορεί και δύο και τρία. Η απόλυτη ευτυχία πιστεύω ότι είναι εκεί», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Botia*3* (@botia_3)

Η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε την καριέρα της ως μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Mystique μαζί με τις Μαρία Μακρή και Αλκμήνη Χατζηγιάννη το 2007.
Μία από τις μεγάλες επιτυχίες που έκαναν γνωστό το συγκρότημα ήταν το τραγούδι (Μην κάνεις πως) Δε θυμάσαι σε συνεργασία με τους ΝΕΒΜΑ. Τελικά το συγκρότημα διαλύθηκε οριστικά το 2010.Η Ελένη Φουρέιρα από το 2010, ξεκίνησε τη solo καριέρα της.

Η Μαργαρίτα Φουρεράι είναι η μία από τις αδερφές της Ελένης Φουρέιρα η οποία εργάζεται ως σχεδιάστρια μόδας αλλά και ως μάνατζερ σε γνωστή αλυσίδα με burger. Διατηρεί τη δική της επιχείρηση. Είναι παντρεμένη και μητέρα.

 

H δεύτερη αδερφή της Ελένης Φουρέιρα, η Ιωάννα Φουρεράι, είναι λογίστρια και ποζάρει μαζί με την Μαργαρίτα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This