Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου-Κώστας Πηλαδάκης: Θα το πάρει το κορίτσι

Τέτοια εποχή του χρόνου, μάλλον θα τη δούμε παντρεμένη

Must Read

Αποφασισμένοι και πανέτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους είναι ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Το ζευγάρι που ήδη συγκατοικεί από το 2020 και έχει μάλιστα και μια γάτα στο σπίτι όπως αποκάλυψε η Ναυσικά όταν είχε μπει στο Survivor πρόκειται να παντρευτεί μέσα στο 2023.

Την αποκάλυψη έκανε ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ, Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή  «Πρωινό μας» την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου.

«Έχουμε πάρα πολύ ευχάριστα νέα. Έχω μάθει πως τέτοια εποχή του χρόνου, θα τη δούμε μάλλον παντρεμένη. Ξέρω ότι ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Το ζευγάρι έτσι κι αλλιώς ζει μαζί από τα μέσα του 2020. Μένουν στο σπίτι του Κώστα Πηλαδάκη στη Γλυφάδα. Και αυτό που ξέρω είναι ότι ο Κώστας είχε αγοράσει το δαχτυλίδι όταν η Ναυσικά ήταν στο Survivor. Οπότε νομίζω πως μέσα στο 2023 θα έχουμε γάμους και χαρές» είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This