Ξεσπά η μάνα του δολοφονημένου Λαζαρίδη: «Να τον αφήσει ήσυχο η Μαλλιωτάκη, μόνο το χρήμα ερωτεύτηκε»

«Δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για το παιδί μου, ούτε ένα κερί δεν του άναψαν»

Must Read

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην οικογένεια του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη και την πρώην σύντροφό του Πόπη Μαλλιωτάκη, με αφορμή την πρόταση που δέχτηκε η ίδια να κάνει reality τη ζωή της.

Η μητέρα του επιχειρηματία που έπεσε νεκρός από σφαίρες εκτελεστών, μπροστά στην τότε σύντροφό του Αγγελική Ηλιάδη, ξέσπασε σήμερα με δηλώσεις της, ζητώντας να αφήσουν ήσυχο τον γιο της. 

«Να αφήσουν το παιδί μου ήσυχο εκεί που είναι κι αν θέλουν τη δημοσιότητα να γυρίσουν σε ταινία τον εαυτό τους, την κόρη της, τον γιο της. Να αφήσουν τη μνήμη μου του παιδιού μου ήσυχη. Καταρχήν δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για το παιδί μου, ούτε ένα κερί δεν του άναψαν. Δεν θέλω να αναφερθούν γύρω από τον γιο μου» είπε και στράφηκε με σκληρά λόγια κατά της Μαλλιωτάκη: «Η Πόπη δεν ερωτεύτηκε τον γιο μου, ερωτεύτηκε το χρήμα. Δεν το λέω εγώ, το έλεγαν όλοι, οι υπηρέτριες. Τον μικρό, τον Μπαμπίνο, έχω να τον δω από τα εξάμηνα του πατέρα του», δήλωσε σήμερα.




Υπενθυμίζεται ότι ό λα άρχισαν από μια συνέντευξη που παραχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου και ανακοίνωσε ότι της έγινε δελεαστική πρόταση από εταιρία παραγωγής να κάνει τη ζωή της δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, δηλαδή reality, στο οποίο θα συμμετάσχει και ο γιος της Βασίλης, που τον απέκτησε με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, τον άτυχο επιχειρηματία που δολοφονήθηκε το 2008 στη Βούλα.

Με το που πληροφορήθηκε, ωστόσο, τα καθέκαστα, η οικογένεια του τελευταίου, συγκεκριμένα η μητέρα και οι αδερφές του, μπήκαν αμέσως στη διαδικασία νομικών ενεργειών εναντίον μητέρας και γιου. Οπως έγινε γνωστό, η νομική εκπρόσωπος της οικογένειας Κατερίνα Μαυροειδή θέλει να βάλει ένα φρένο σε αυτό που ετοιμάζεται να γίνει. «Μόλις ενημερώθηκε η οικογένεια Λαζαρίδη, δηλαδή η μητέρα και οι αδερφές του Μπάμπη Λαζαρίδη, έγιναν έξω φρενών. Μόλις είδαν το απόσπασμα με πήραν τηλέφωνο, μου έδωσαν εντολή να στραφώ νομικά με όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσουν και να προστατεύσουν τη μνήμη του αείμνηστου Μπάμπη Λαζαρίδη» δήλωσε η δικηγόρος στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου.




«Ως δικηγόρος και ως ποινικολόγος από την εμπειρία που έχω είναι απαράδεχτο να βγαίνεις δημόσια να εκφράζεις το τι πρόκειται να κάνεις -στη συγκεκριμένη φάση για το ντοκιμαντέρ- χωρίς να υπάρχει συναίνεση. Δόξα τω Θεώ οι γονείς του Λαζαρίδη ζουν. Αν ζούσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης, αυτή τη στιγμή, ερώτημα εκφράζω, δεν θα ήθελε να κάνει reality τη ζωή του με την Πόπη Μαλλιωτάκη» σημείωσε η ίδια.

Η Πόπη, όμως, φαίνεται πως βρήκε μια απρόσμενη «σύμμαχο» σε αυτή την ιστορία. Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη, τελευταία σύντροφο του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη και μητέρα του δεύτερου παιδιού. Οι δύο γυναίκες έλυσαν όποιες διαφορές τους πριν από έναν χρόνο περίπου, κάτι που φάνηκε και στη δημόσια τοποθέτηση που έκανε τώρα η Αγγελική για το θέμα του reality, επισημαίνοντας πως είναι κάτι που της αρέσει πάρα πολύ. «Το βλέπω στο εξωτερικό να συμβαίνει. Θα ήταν ωραίο να δει ο κόσμος πώς ζει ένας άνθρωπος που τον γνωρίζει μέσα από τη δουλειά του και να διαπιστώσουν πως αυτό που βλέπεις με τα φώτα είναι ένα μόνο μικρό κομματάκι. Η ζωή μας δεν έχει μεγάλη διαφορά από τη ζωή του υπόλοιπου κόσμου. Δεν θα είχα πρόβλημα να συμμετέχω στο reality της Πόπης» σχολίασε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This