Πέννυ Μπαλτατζή: Θηλάζει δημόσια το 5 μηνών μωρό της στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα

Πρόκειται για φωτογραφία που δημοσιεύτηκε σε εξώφυλλο περιοδικού

Must Read

Η Πέννυ Μπαλτατζή φωτογραφήθηκε για το περιοδικό art magazine από τον φωτογράφο Παναγιώτη Μάλλιαρη και με τα δυο της παιδιά, αλλά πιο συγκεκριμένα θηλάζοντας το μωρό της που είναι μόλις 5 μηνών και θέλησε να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα στον κόσμο.

Να θυμίσουμε πως η 29χρονη τραγουδίστρια είναι παντρεμένη κι έχει ένα γιο και μια κόρη, ενώ έχει αποκαλύψει πως έχει βιώσει και τέσσερις αποβολές.

Πιο συγκεκριμένα, η Πέννυ Μπαλτατζή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε ένα μακροσκελές συγκινητικό κείμενο τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η απενοχοποίηση του θηλασμού και η γυναικεία αλληλεγγύη.

“Όχι ο θηλασμός δεν είναι εύκολος… Τώρα στο δεύτερο είναι ακόμη πιο δύσκολος, γιατί έχω και τις τύψεις ότι δε δίνομαι το ίδιο και στα δυο μου παιδιά. Όχι δεν είναι ρόδινη η καθημερινότητα. Αγωνιώ, προσπαθώ, αγωνίζομαι, κουράζομαι, αλλά ξέρετε κάτι; Στο τέλος της ημέρας νιώθω γεμάτη. Και το επόμενο πρωί πάλι από την αρχή! Θηλάζουμε παντού, αεροπλάνα, αυτοκίνητα, καμαρίνια, καφέ, δρόμους. Όπως τρώμε και εμείς, έτσι τρώνε και τα μωρά μας, όπου και όποτε χρειάζεται. Ας απενοχοποιήσουμε την τροφή του παιδιού μας. Το στήθος μιας θηλάζουσας μαμάς είναι η τροφή του παιδιού της. Επίσης, θα το ξαναπώ προς αποφυγή παρεξήγησης. Όπως κι αν επιλέξεις να σιτίζεις το παιδί σου είσαι υπέροχη μαμά (το λέω για σένα που είσαι έτοιμη να με πυροβολήσεις, επειδή μιλάω πάλι για το θηλασμό). Αυτό βιώνω και γι’ αυτό έχω να μιλήσω! Ας μιλάμε όλοι για τις εμπειρίες μας ώστε να βοηθάμε η μια την άλλη και όχι να είμαστε η μια απέναντι στην άλλη. Γυναίκες, μας χρειαζόμαστε.”

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This