Γιώργος Λιάγκας για Μαρία Σολωμού: «Δεν είναι ωραίο είτε είσαι άνδρας είτε είσαι γυναίκα να βγαίνεις και να επαίρεσαι για τις σεξουαλικές σου επιδόσεις»

O παρουσιαστής σχολίασε τις δηλώσεις της ηθοποιού

Must Read

H Mαρία Σολωμού έχει βρεθεί μερικές φορές στο επίκεντρο αρνητικών κριτικών σε δημόσιες τοποθετήσεις της, όπως τότε που είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι η χειρότερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας αλλά και τώρα που εξομολογήθηκε πως έχει υπάρξει με 3 και 4 διαφορετικούς συντρόφους στη ζωή της ταυτόχρονα χωρίς να ξέρει ποιον να διαλέξει.

Οι απόψεις της σχολιάστηκαν σήμερα από το Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή “Το Πρωινό” μετά και το podcast στο οποίο η Μαρία Σολωμού έκανε για να επεξηγήσει τις προηγούμενες, εριστικές για κάποιους δηλώσεις της.

«Τότε που είχα πει για την εγκυμοσύνη ότι είναι η χειρότερη περίοδος της γυναίκας, δεν υπήρξε ούτε ένας δημοσιογράφος να πει “τι εννοεί αυτή;”. Υπήρχε μόνο λαϊκή κατακραυγή, με τηλεφωνικές επικοινωνίες από αγνώστους, να αποφασίζουν πόσο κακή μάνα μπορεί να είμαι. Ήταν μόνο χαστούκια αλλεπάλληλα.

Έβλεπα στο δρόμο εγκυμονούσες, οι οποίες με κοιτούσαν περίεργα και έλεγα με μισούν. Μετά από καιρό μου έπιαναν το χέρι στο δρόμο και μου έλεγαν “μπράβο”, μυστικά. Έχουμε βρεθεί όλοι στη δεκαετία να είμαστε με 3-4 και να  μην ξέρουμε ποιον να διαλέξουμε. Από τη στιγμή που δεν κάνω κάτι παράνομο και τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, ποιος θα έρθει να μου πει τι και πώς; Είναι σοβαρά αυτά τα στερεότυπα. Φοράει σορτσάκι; Είναι πουτ@@@α.

Αν έχεις τη διάθεση να έχεις 100 συντρόφους, θα έχεις 100 συντρόφους. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι άλλο οι άντρες και άλλο οι γυναίκες. Τι θα μου πεις; Ότι δεν δικαιούται μια γυναίκα να έχει παραπάνω από δύο ή τρεις συντρόφους σε κάποια φάση της ζωής της», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Σολωμού στο pod.gr.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Τρικυμία εν κρανίω. Μαρία μου αγαπημένη, που είσαι πανέξυπνη, υπεραταλαντόυχα και πολύ ωραία γυναίκα, όταν βγήκε ο ταλαίπωρος ο Τατσόπουλος και είπε ότι έχει “μπιπ” τη μισή Αθήνα, έπεσε όλο το πανελλήνιο και το ξέσκισαν. Όταν βγήκε ο συμπαθής Γιάννης Σπαλιάρας και είπε ότι έχει πάει με τέσσερις χιλιάδες γυναίκες, βγήκαμε όλοι και τον ξεσκίσαμε. Δεν είναι ωραίο, είτε είσαι άνδρας, είτε είσαι γυναίκα να βγαίνεις και να επαίρεσαι για τις σεξουαλικές σου επιδόσεις. Για το κομμάτι της εγκυμοσύνης είμαι μαζί της».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This