«Lady Dior»: Ο οίκος επαναλανσάρει την εμβληματική τσάντα που κράτησε η Λαίδη Νταϊάνα στο Met Gala του 1996

Ήταν δώρο της τότε Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας Bernadette Chirac προς εκείνη σε ένα ταξίδι της στο Παρίσι το 1995.

Must Read

Ο πέμπτος κύκλος της υπερεπιτυχημένης σειράς του Netflix “The Crown” είναι διαθέσιμος εδώ και λίγες ημέρες στην διαδικτυακή πλατφόρμα και σε αυτόν το κεντρικό πρόσωπο είναι η Λαίδη Νταϊάνα και όσα διαδραματίζονται στη ζωή της μέσα στην δεκαετία του 1990.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, κάνει μερικά εντυπωσιακά κοντινά πλάνα στην εμβληματική τσάντα του οίκου Dior, την οποία κρατούσε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα στη ζωή της και πλέον είναι άκρως συνυφασμένη με την ίδια που δεν είναι άλλη από την μικρή και κομψή «Lady Dior».

Ο εμβληματικός γαλλικός οίκος μόδας Dior ανακοίνωσε την επανέκδοση της μίνι τσάντας «Lady Dior», η οποία συγκέντρωσε θαυμαστές σε όλο τον κόσμο όταν «φορέθηκε» από την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Νταϊάνα στο Met Gala του 1996.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας τράβηξε τα βλέμματα με ένα μπλε σατέν κοκτέιλ φόρεμα με μαύρη δαντέλα δημιουργίας John Galliano σε συνδυασμό με ένα κολιέ τσόκερ από μαργαριτάρια και τη συγκεκριμένη τσάντα.

Ήταν δώρο της τότε Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας Βernadette Chirac προς εκείνη σε ένα ταξίδι της στο Παρίσι το 1995. Μια μικρή υφασμάτινη τσάντα που τότε ήταν γνωστή ως Chouchou, με μια μικρή λαβή, τετράγωνο σχήμα με καπιτονέ υφή και ένα γούρι που κρεμόταν και αναπαρήγαγε τα γράμματα του οίκου.

H μαύρη τσάντα είναι ήδη διαθέσιμη προς πώληση στο επίσημο site του γαλλικού οίκου και η τιμή της ανέρχεται στα 4.300 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This