Στάθης Σχίζας για τον πρώην σύζυγο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου: «Mάλλον ο Αριστομένης είναι πολύ σκληρός άντρας»

Ψιλοενοχλημένος φάνηκε ο νυν σύντροφος της instagrammer από τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της

Must Read

H Aλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου σε γνωστό bar των βορείων προαστίων και έκαναν δηλώσεις στις κάμερες.

@newsbreakgr

Στάθης Σχίζας για τον πρώην σύζυγο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου: «Mάλλον ο Αριστομένης είναι πολύ σκληρός άντρας» #stathissxizas #alexandrapanagiotarou

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak – newsbreak

Σε ε δήλωση του πρώην συζύγου της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου Αριστομένη Γιαννόπουλου ότι στο γάμο τους υπήρχε ισορροπία, σχολιάζοντας το γεγονός ότι η πρώην σύζυγος του έχει το πάνω το χέρι στη σχέση του με τον νικήτή του Survivor, ο Στάθης Σχίζας πέταξε μια σπόντα δείχνοντας ότι μάλλον ένιωσε  λίγο ενοχλημένος.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε αρχικά: «Δεν με ενοχλεί αυτή η δήλωση δεν είπε κάτι κακό και δεν είπε κάτι που δεν ισχύει. Κάθε σχέση είναι διαφορετική, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μπορεί με έναν άνθρωπο να είσαι κάπως και με έναν άλλο να είσαι ένα εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας. Είναι τι σου βγάζει ο καθένας».

Ο Στάθη Σχίζας από την πλευρά του σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν, λέγοντας: «Ο Αριστομένης μάλλον είναι πολύ σκληρός. Δεν υπάρχει κάτι να με ενοχλεί, εγώ είμαι πολύ open σαν άνθρωπος. Εννοείται πως έχει καλές σχέσεις με τον Αριστομένη, έχουν περάσει έναν γάμο μαζί, αγαπιούνται σαν άνθρωποι, εγώ είμαι ένα άλλο κομμάτι. Μέχρι το σημείο να μην προσβάλει το δικό μας το κομμάτι είμαι οκ». 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This