Άρης Σοϊλέδης-Μαρία Αντωνά: Ανακοίνωσαν πότε θα γίνει ο γάμος τους

«Εννοείται πως το πάμε και με βάση τα ζώδια, γιατί η Μαρία πιστεύει πολύ σε αυτά» είπε ο ποδοσφαιριστής

Must Read

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής καλεσμένοι στο πλατό του Happy Day και αποκάλυψε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή τόσο το πότε θα γίνει τελικά ο γάμος τους που έχει ήδη αναβληθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όσο και το ποιοι θα είναι οι τρεις κουμπάροι τους.

«Οι κουμπάροι μας θα είναι ο Κώστας Φραγκολιάς με την αγαπημένη του Δώρα και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Μας έκατσαν διάφορα που πήγαν τον γάμο πίσω, η μετακόμιση, οι δουλειές, οπότε ο γάμος θα είναι προς την άνοιξη για σιγουριά. Οριστικό», είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την πλευρά της τόνισε πως οι αστρολόγοι δίνουν ιδανικές ημερομηνίες για γάμο από το Μάρτιο και μετά με τον Άρη Σοϊλέδη να σχολιάζει σχετικά: «Εννοείται πως το πάμε και με βάση τα ζώδια, γιατί η Μαρία πιστεύει πολύ σε αυτά».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This