Μάνος Παπαγιάννης: « Η Παυλίδου υποσχέθηκε ότι θα με θάψει ζωντανό και τα κατάφερε»

Οι πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού μετά την καταδίκη του στο δικαστήριο

Must Read

«Η κυρία Παυλίδου μού υποσχέθηκε ότι θα με καταστρέψει, θα με διαλύσει, θα με θάψει ζωντανό και τα κατάφερε. Παρόλο που δεν φταίω, πώς να ζητήσω συγγνώμη από έναν τόσο αδίστακτο και ξεδιάντροπο άνθρωποΟ Μάνος Παπαγιάννης, τέσσερα χρόνια μετά το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου, μίλησε πρώτη φορά χθες στο «Πρωινό».

«Νιώθω ότι έχω χάσει το χαμόγελό μου, νιώθω ότι έχω μεγαλώσει 45 χρόνια. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα και δεν το εύχομαι σε κανέναν, ούτε στον εχθρό μου. Η κόρη μου τρόμαξε ότι θα μπω στη φυλακή. Η Λυδία έχει ζήσει κάποιες καταστάσεις που καλό θα ήταν να μην τις ζούσε. Η σύζυγός μου, η Αγγελική Δαλιάνη, στο άκουσμα “Παυλίδου” και “Νικολαΐδου”, τρέμει, δεν μπορεί να διανοηθεί πόσο αδίστακτοι άνθρωποι είναι. Χτυπήθηκα εκείνη τη μέρα, δεν χτύπησα κανέναν, το θύμα είμαι εγώ. Είπαμε βαριές κουβέντες ο ένας στον άλλον και μέχρι εκεί. Η κυρία Παυλίδου έχει τρεις ιατρικές γνωματεύσεις, καθεμιά έλεγε διαφορετικά ευρήματα. Δεν προκάλεσα καμία σωματική βλάβη στη Σοφία Παυλίδου» είπε ο Μάνος Παπαγιάννης και συνέχισε:

«Δεν είναι όλοι οι συνάδελφοι εναντίον μου. Η Βάσια Τριφύλλη διέψευσε τα λεγόμενα της υπεράσπισης της κυρίας Παυλίδου και την είπε “ανακατώστρα”. Η καταστροφή που έχω υποστεί στα όνειρά μου είναι τεράστια. Ξεκίνησα από το μηδέν και σε μια στιγμή αυτός ο άνθρωπος και όλος ο περίγυρός του τα διέλυσαν. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, που υποστηρίζει την κυρία Παυλίδου, ρώτησε την παραγωγή πόσα χρήματα παίρνει ο Μάνος. Του είπαν ότι παίρνω 1.800 ευρώ και ζήτησε 1.801. Αυτό δείχνει το ποιόν του ανθρώπου…»




Δείτε επίσης:

Μάνος Παπαγιάννης-Σοφία Παυλίδου: Ένοχος για σωματική βλάβη ο ηθοποιός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This