Νίκος Κοκλώνης: «Θα έχουμε μία επανένωση στο J2US»

Τι είπε για την «κόντρα» Καινούργιου-Σπυροπούλου

Must Read

Αναφορά στο τηλεοπτικό του μέλλον, την κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αλλά και την έκπληξη που ετοιμάζει για το τελευταίο επεισόδιο του «Just the 2 of us» έκανε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του μουσικού show μίλησε στην Ελένη Βουλγαράκη για Αποκάλυψε πως έχει ζητήσει ήδη από το κανάλι τον Μάρτιο να κάνουν άλλη μία σεζόν του μουσικού πρότζεκτ. Αναφορικά με τις στιγμές έντασης μεταξύ παικτών και κριτών δηλώνει πως νιώθει άσχημα. «Εκείνη τη στιγμή το κεφάλι μου λέει “ωχ, μακάρι να μην πει αυτό. Μα αφού είναι πάρτυ γιατί τα συζητάμε αυτά;”» λέει χαρακτηριστικά και αποκαλύπτει:

«Θα έχουμε μία επανένωση στο J2US, θα το δείτε στον αέρα μέχρι το τέλος της σεζόν».

Σχετικά με τη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα για τα οικονομικά στοιχεία του show απαντά πως γνώριζε εξ’ αρχής πως δεν είχε κακή πρόθεση. «Τον αγαπώ και ξέρει καλά τη δουλειά που γίνεται στο Just» τόνισε.

Σε ό,τι αφορά στην κόντρα ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες, ο Νίκος Κοκλώνης είπε: «Η Κατερίνα είναι ένας καλός και ευαίσθητος άνθρωπος, δεν κρατάει κακίες, όταν εκνευρίζεται όμως το δείχνει. Η Κωνσταντίνα από την άλλη το ίδιο. Ένιωσα λίγο άβολα με το γεγονός ότι την έπεσαν όλοι στην Σπυροπούλου, ήθελα να την πάρω μία αγκαλιά να της πω ”έλα ρε μη σκας, κάνε το παιδάκι σου, να μαζευτούμε όλοι να το δούμε”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This