Οι συγκλονιστικές καμπύλες της Jena Frumes θα σου… αλλάξουν τη ζωή! (video)

Must Read

H Jena Frumes, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, έχει 3,6 εκατ. ακολούθους στο Instagram και άλλους 45.500 συνδρομητές στο κανάλι της στο YouTube. 

Γεννημένη στο New Jersey πριν από 26 χρόνια, η μελαμψή ξανθομαλλούσα με τα υπέροχα μάτια και τις συγκλονιστικές καμπύλες μετακόμισε με την οικογένειά της στο Los Angeles, γεγονός που τη βοήθησε στο να ξεκινήσει καριέρα μοντέλου και να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής.

Ήταν, όμως, η παρουσία της σε ένα δημοφιλές show του MTV, που αποτέλεσε, ουσιαστικά, το «εισιτήριό» της για την επιτυχία, καθώς εκεί ήταν που την ανακάλυψε το αντρικό κοινό και όχι μόνο, με αποτέλεσμα σήμερα η Jena να δηλώνει και influencer, μεταξύ άλλων.

Εκεί, κατά πάσα πιθανότητα, ήταν που την εντόπισε και ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τζέσι Λίνγκαρντ, οπότε και την… αγκαζάρισε!

Κι εμείς, στη θέση του, το ίδιο θα κάναμε

Ξεχάσαμε να σας πούμε πως η Jena είναι και φιλόζωη

https://www.instagram.com/p/B2pZoK5lhgG/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This