Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου

Ανάγνωση: 2 λεπτά

ΚΡΙΟΣ: Οι ενισχύσεις που θα λάβετε από τρίτα πρόσωπα θα φέρουν εξελίξεις στις συναλλαγές σας. Αναπόφευκτα, θα προβληματιστείτε για τα συναισθηματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις ή οι διαφωνίες από ζωτικούς τομείς της ζωής σας. Αποφύγετε να αρχίσετε κάτι σημαντικό, καθώς απαιτείται προσοχή στις κινήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε τρόπους να αμυνθείτε στα δύσκολα γεγονότα που συμβαίνουν, γιατί μόνο έτσι θα βρείτε λύσεις στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέοι στόχοι και νέες γνωριμίες κάνουν την εμφάνισή τους στον ορίζοντα. Οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες, ενώ μέσα στο πρόγραμμα είναι να εντυπωσιάσετε και σε ερωτικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ: Υπομονή στις καθυστερήσεις και προσοχή στις όποιες κινήσεις σας. Εργασία, υγεία, αντοχές, σχέσεις αλλά και οικονομικά θα είναι στο στόχαστρο και θα σας δημιουργήσουν κομφούζιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εναλλαγές στο κλίμα και στην έκβαση των υποθέσεών σας επιβάλλουν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πτοηθείτε από δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιες υποθέσεις θα βελτιωθούν, ενώ κάποιοι θα κάνουν την καθημερινότητά σας αρκετά επεισοδιακή, καθώς υποσχέσεις που είχατε πάρει από τρίτους θα αποδειχτούν ψεύτικες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να αποφύγετε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, φροντίστε να βρείτε λύσεις – έστω και αν θα είναι πρόχειρες. Η αναζωπύρωση ξεχασμένων υποθέσεων θα σας αναστατώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να προκύψει κάποιο γεγονός που θα σας στενοχωρήσει, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι σοβαρό στη ζωή σας αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι η καλύτερη, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην κάνετε λάθη στα προσωπικά ή στα οικονομικά σας που θα σας δυσκολέψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε συμβόλαια, συζητήσεις και συνεργασίες που θα σας προτείνουν και μην υπογράψετε ή συμφωνήσετε, αν δεν είστε βέβαιοι ότι κάνετε σωστή κίνηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην ανησυχείτε, εάν κρίνετε ότι πρέπει να αρνηθείτε μια πρόταση ή χρειαστεί να ματαιώσετε κάποιο από τα σχέδιά σας. Κάθε εμπόδιο για καλό, θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ