Mάριος Ιορδάνου-Σοφία Καζαντζιάν: «Για το γάμο μας κεράσαμε μόνο τα σκυλάκια τα γατάκια μας και τα αδέσποτα της γειτονιάς»

«Για εμάς, αυτό ήταν ο γάμος και θέλαμε να το γιορτάσουμε με τα πλάσματα που αγαπάμε, όλο το άλλο ήταν μια τζίφρα» είπε η Σοφία Καζαντζιάν

Must Read

Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν μίλησαν στην εκπομπή «Δύο στη 1» για το γάμο τους, τον λόγο για τον οποίο παντρεύτηκαν αλλά και τους τετράποδους καλεσμένους τους.

«Ήταν ένας απλός γάμος. Δεν πιστεύω στον γάμο, ούτε σε γάμους βασικά, ούτε σε βαφτίσια. Το έκανα καθαρά για λόγους ασφάλειας, επειδή έχουμε την δουλειά μας», είπε, με την σύντροφό του να εξηγεί ότι εννοεί την επιχείρησή τους.

«Έχουμε μια επιχείρηση μαζί με τον Μάριο. Ήταν καθαρά πρακτικοί οι λόγοι λοιπόν, για να κάνουμε τη ζωή μας εύκολη σε κάποια επίπεδα», ανέφερε.

Όσον αφορά στο γάμο τους και τους τετράποδους καλεσμένους η Σοφία Καζαντζιάν είπε: «Έβαλα μια παντελόνα, μπήκαμε στο αμάξι, έπιασα την κοτσίδα και πήγαμε. Παραγγείλαμε ένα μίνι catering και τα δώσαμε στα σκυλάκια μας, στα γατάκια μας και στα αδέσποτα της γειτονιάς. Για εμάς, αυτό ήταν ο γάμος και θέλαμε να το γιορτάσουμε με τα πλάσματα που αγαπάμε. Όλο το άλλο ήταν μια τζίφρα».

 «Η Σοφία ήταν ήδη μέσα μου πολύ πριν παντρευτούμε. Είναι ο άνθρωπός μου» συμπλήρωσε ο Μάριος Ιορδάνου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This