20-9-2020

Η Λυδία Κατσανικάκη σχολιάζει όσες έχουν στρατηγική στο σπίτι του GNTM (video)

Η Λυδία Κατσανικάκη που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το σπίτι του GNTM, εμφανίστηκε ως καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Η Λυδία που αποχώρησε έξαλλη από το σπίτι των μοντέλων, υποστήριξε ότι έφυγε άδικα και δεν της δόθηκε καμία ευκαιρία όπως στα υπόλοιπα κορίτσια. 

«Ξεκάθαρα άδικη η αποχώρηση μου. Άλλα κορίτσια είχαν τρεις ευκαιρίες και μένουν ξανά, εγώ με μια λάθος πόζα με διώξανε. Θα το κρίνει ο κόσμος αν ήταν σωστό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Λυδία μίλησε για την προσωπική της ζωή, την άρση βαρών, και τις φιλίες που απέκτησε μέσα στο παιχνίδι, ειδικά την αγαπημένη της, Άννα Μαρία. Όταν ρωτήθηκε για τις στρατηγικές και αν κάποιες κινούνται βάσει στρατηγικής, απάντησε με ειλικρίνεια για όσα πιστεύει.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ