Η Ισαβέλλα Δάρρα μιλά για την σπασμένη μύτη, το διαζύγιο και το φιλί του Αλέν Ντελόν (video)

Must Read

Η Ισαβέλλα Δάρρα που μεσουράνησε στον χώρο του μόντελινγκ την προηγούμενη δεκαετία, άνοιξε το σπίτι της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τον λόγο που χάθηκε από τον χώρο της ομορφιάς και τον γιο της που είναι ο άντρας της ζωής της. 

Δέσμια της ομορφιάς και της αισθητικής, η ίδια παραδέχεται ότι είχε ανασφάλειες για την μύτη της την οποία είχε σπάσει σε τροχαίο σε ηλικία 17 ετών αλλά ποτέ δεν έκανε πλαστική.

Η πρώην Μις Ευρώπη, εξήγησε το πώς βρέθηκε στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 έχοντας ως στόχο το να αναδειχθεί Μις Υφήλιος. «Είχα σαν όνειρο τότε να βγω Μις Υφήλιος και το είχα βάλει στο μυαλό μου. Βγήκα τότε τρίτη και έπρεπε να πάω στα Μις Ευρώπη και τσαντίστηκα!» δήλωσε ενώ θυμήθηκε και τη συνάντηση αλλά και το ιστορικό φιλί με τον Αλέν Ντελόν το 1997 στα ίδια καλλιστεία.

Ο ερχομός του γιου της σε ηλικία 26 ετών ήταν ο βασικότερος λόγος που άφησε πίσω της τα φώτα της δημοσιότητας για να μπορέσει να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε εκείνον: «Είναι από τους καλύτερους μου φίλους, έχει το χιούμορ που θέλω, τους τρόπους που θέλω, δεν μπορείς να φανταστείς τι ωραία περνάω».

Όσον αφορά τα ερωτικά της, αναφέρει ότι δεν αισθάνεται καθόλου τυχερή και εξηγεί τον λόγο που ο γάμος της οδηγήθηκε σε διαζύγιο«Ήταν μια δύσκολη περίοδος και είχα χάσει τον εαυτό μου. Δεν είναι όμως ότι αφοσιώθηκα στο παιδί και δεν του έδινα σημασία, γιατί και αυτός εξελίχθηκε. Εξελιχθήκαμε και οι δυο διαφορετικά» σχολίασε.

https://www.youtube.com/watch?v=3e0i8e7Y5Kg

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This