Η Κλέλια Ανδριολάτου δεν βαπτίστηκε Κλέλια: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα της ηθοποιού;

Tι αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια του Maestro για τη σχέση με τους γονείς της;

Must Read

H Kλέλια Ανδριολάτου, πρωταγωνιστεί στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και έχει κάνει την πρώτη της μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η νεαρή ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ και μίλησε τόσο για τη σχέση με τους γονείς της όσο και για τα εφηβικά της χρόνια, αποκάλυψε όμως ταυτόχρονα και το βαπτιστικό της όνομα το οποίο δεν είναι το Κλέλια που πλέον χρησιμοποιεί.

Η Κλέλια λοιπόν εξομολογήθηκε πως οι γονείς της δεν της φώναξαν ποτέ, της είχαν πάντοτε εμπιστοσύνη ενώ ο πατέρας της την αποκαλούσε “η κόρη μου η σοσιαλίστρια” καθώς έκανε συχνές επαναστάσεις στα εφηβικά της χρόνια.

“Η εφηβεία μου είχε φουλ επαναστάσεις. Ο μπαμπάς μου με έλεγε για πλάκα “η κόρη μου η σοσιαλίστρια”. Είμαι ένας άνθρωπος που πηγαίνω κόντρα σε πολλά. Αυτό ευτυχώς το έχω μετουσιώσει πια σε πιο δημιουργικά πράγματα. Αλλά όταν ένας έφηβος με τσίτα ενέργεια έχει και νεύρα, τότε γίνεται επανάσταση.” είπε αρχικά η ηθοποιός.

“Οι γονείς μου ποτέ δεν μου φώναξαν ή δεν μου έβαλαν τιμωρία. Είναι ελεύθεροι άνθρωποι, μου είχαν εμπιστοσύνη, ακόμη και τώρα που ζω μόνη. Αλλά και εγώ δεν τους έφερα ποτέ σε δύσκολη θέση και δεν έκανα πράγματα που θα κλόνιζαν την εμπιστοσύνη τους. Σε ποιον από τους δύο έχεις αδυναμία; Και στους δύο. Ο πατέρας μου με φρόντιζε, μου ετοίμαζε το πρωινό, με πήγαινε στο σχολικό.” συμπλήρωσε η Κλέλια Ανδριολάτου.

Τέλος αποκάλυψε πως το βαπτιστικό της όνομα δεν είναι Κλέλια, αλλά βαπτίστηκε Κλεάνθη.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This