Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο με το Φοίβο που ανέβασε από την πρεμιέρα του μιούζικαλ «γεια»

Το «γεια» γίνεται θεατρική παράσταση

Must Read

Η μουσική θεατρική παράσταση  «γεια – the musical» έκανε χθες Δευτέρα 28 Νοεμβρίου επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Ριάλτο με τον Δημήτρη Μαλισσόβα να υπογράφει τη σκηνοθεσία δημιουργώντας μια ευφάνταστη ιστορία γραμμένη πάνω στα κομμάτια του άλμπουμ «γεια» τα οποία ενορχήστρωσε για τη θεατρική τους μεταφορά ο συνθέτης Φοίβος.

Να θυμίσουμε ότι το άλμπουμ της Δέσποινας Βανδή και του Φοίβου με τίτλο «γεια» είχε κυκλοφορήσει πριν από 21 χρόνια και έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο μέσα σε 11 ημέρες.

Από την πρεμιέρα της παράστασης δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η Δέσποινα Βανδή, η οποία μάλιστα ανέβασε ένα βίντεο μαζί με το Φοίβο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βάζοντας και επίσημα τέλος στις όποιες φήμες κυκλοφορούσαν για μεταξύ τους κόντρα.

«Έχω αγωνιααααα!!! Είμαι εδώ γεμάτη χαρά για τον Φοίβο και συγκίνηση! Σα να μην πέρασε μια μέρα!20 χρονια μετά!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα του βίντεο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This