Η Κέισι ξέχασε να πάρει στο GNTM… την δίδυμη αδερφή της!

Must Read

Η Κέισι Μίζιου είναι ένα από τα κορίτσια του GNTM που έκαναν εντύπωση από την πρώτη στιγμή και ο λόγος είναι οι φανταστικές γωνίες του προσώπου της, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που την παρομοίασαν με την Kim Kardashian!

Η όμορφη Κέισι έκανε 12 χρόνια πρωταθλητισμό στο μπάσκετ και στη συνέχεια μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει αισθητική.

Στην ηλικία των 20, αποφάσισε ότι θέλει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και συνεργάστηκε με ένα πρακτορείο ξεκινώντας την καριέρα της ως μοντέλο. Συνεργάστηκε με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές ενώ συμμετείχε και σε αρκετές διαφημιστικές καμπάνιες.

Το 24χρονο μοντέλο που λατρεύει την οικογένεια του, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην δίδυμη αδερφή της με την οποία απ’όσο φαίνεται μοιάζουν πάρα πολύ!

Πιθανότατα η ίδια να έχει επιλέξει διαφορετική επαγγελματική πορεία, όμως το σίγουρο είναι ότι είναι μια κούκλα και θα μπορούσε να συναγωνιστεί την αδερφή της στον χώρο της ομορφιάς!

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This