Άγγελος Χαριστέας: «Μετά το Euro δεχόμασταν προτάσεις γάμου γραμμένες σε πλακάτ»

«Προσωπικά δεν ήμουν το sex symbol και ένιωθα λίγο άβολα με όλες αυτές τις εκδηλώσεις θαυμασμού» εξομολογήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Must Read

Από την Έλενα Φάκου

O Άγγελος Χαριστέας έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για το έπος του Euro 2004 και τις εκδηλώσεις θαυμασμού που δεχόταν όλη η ομάδα από τις γυναίκες οι οποίες έφταναν σε ακρότητες προκειμένου να τους προσεγγίσουν.

Σήμερα ο Άγγελος Χαριστέας είναι 42 ετών και είναι παντρεμένος από το 2005 με τη Βαρβάρα Χαριστέα ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δυο κόρες την Ελένη και την Καλλιόπη.

Ο “Άγγελος της Ελλάδας” αναφέρθηκε επίσης στις δυο κόρες του οι οποίες είναι 12 και 7 ετών αντίστοιχα και ασχολούνται με τον αθλητισμό: Η μεγάλη παίζει βόλεϊ και η μικρή κάνει στίβο.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν το 2004 μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού κυπέλλου είχαν δεχθεί όλοι οι παίκτες της ομάδας εκδηλώσεις θαυμασμούς ο Άγγελος είπε:

«Eπικρατούσε μια τρέλα. Είχαμε δει τα πάντα. Από προτάσεις γάμου γραμμένες σε πινακίδες, από γράμματα, από ότι μπορείς να φανταστείς. Δεν θα ξεχάσω πως όταν γυρίσαμε από την Πορτογαλία που ήμασταν μέσα στο λεωφορείο, κάναμε 4-5 ώρες, μας πετούσανε τηλέφωνα, μας πετούσανε ότι μπορείς να φανταστείς. Δεν ήταν το φόρτε μου ότι τότε ήμουν ένας άντρας, ένα παιδί που θεωρούμουν το sex symbol της χώρας, αλλά υπήρχαν στιγμές που κι εγώ αισθανόμουν λίγο άβολα.»

Για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική ή να τον δούμε ακόμη και Ευρωβουλευτή:

«Μου εμπιστεύθηκε ο κ. Τζιτζικώστας μια πάρα πολύ σημαντική θέση στην Περιφέρεια, να γίνω Αντιπεριφερειάρχης ψηφιακής πολιτικής Κεντρικής Μακεδονίας. Στην αρχή κάποιοι είπαν μα ο Χαριστέας είναι ποδοσφαιριστής τι σχέση έχει με την ψηφιακή πολιτική; O ρόλος μου όμως ήταν να διοικήσω αυτόν τον τομέα και μάλιστα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Για μένα το καλύτερο είναι να παραμείνω σ αυτή τη θέση από την οποία μπορώ να προσφέρω στον κόσμο άμεσα.»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This