Άγριος τσακωμός του Snik με τη Γιώτα Ιωαννίδου – Το μοντέλο πήγε στην αστυνομία

Ο καβγάς έγινε μέσα στο σπίτι του τράπερ στα Β.Π.

Must Read

Με επεισοδιακό τρόπο χώρισαν ο γνωστός τράπερ Snik και το μοντέλο Γιώτα Ιωαννίδου, η οποία κατέληξε στο Α.Τ της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό» , το ζευγάρι καβγάδισε πολύ άσχημα μετά από την απόδραση που έκανε στις Μαλδίβες και ο τσακωμός έγινε μέσα στο σπίτι του τράπερ στα Βόρεια Προάστια.

Η Γιώτα Ιωαννίδου σε έξαλλη κατάσταση έτρεξε στο Α.Τ. και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνη και τον τράπερ, χωρίς ωστόσο να καταθέσει κάποια μήνυση. 

Πολλοί μάλιστα παρατήρησαν ότι ο Snik ακολούθησε ξανά στο Ιnstagram την πρώην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ωστόσο μια μέρα μετά πήρε πίσω το follow.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό που έφτασε ο καβγάς του τράπερ με την εντυπωσιακή Γιώτα Ιωαννίδου, ωστόσο η κίνηση της να απευθυνθεί στην αστυνομία σημαίνει σίγουρα ότι τα πράγματα είναι σοβαρά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This