Χολιγουντιανά γενέθλια για την Ζέτα Θεοδωροπούλου

Σαν σταρ του σινεμά η Ζέτα Θεοδωροπούλου στο birthday party της

Must Read

Birthday party-υπερπαραγωγή με ανατολίτικο θέμα, χαβιάρι, σαμπάνιες, ναργιλέδες, ζεϊμπέκικα και μια πενταώροφη τούρτα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ζέτα Θεοδωροπούλου (ή αλλιώς «Lady Tachtsidi», όπως συστήνεται μέσω Instagram από τότε που παντρεύτηκε τον διεθνή ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη) δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τα φετινά της γενέθλια.

Η glamorous μάζωξη που έγινε πριν από μερικά βράδια σε δυο πριβέ σουίτες διασκέδασης του νυχτερινού κέντρου Yton, όπου τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης, θύμισε πραγματικά κάτι από… «Χίλιες και μία νύχτες». Θέλετε και το καλύτερο; Την οργάνωση επιμελήθηκε ο σύζυγος της εορτάζουσας, αφού επρόκειτο για πάρτι-έκπληξη!

Ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία, πήρε άδεια από την ομάδα του και «πέταξε» στην Αθήνα για να φροντίσει η αγαπημένη του σύζυγος και μητέρα των τριών παιδιών τους να περάσει όσο καλύτερα γινόταν. Σημειώνεται ότι λίγο καιρό νωρίτερα το λαμπερό ζευγάρι είχε περάσει οικογενειακώς ειδυλλιακές στιγμές στο Ντουμπάι, με τη Ζέτα να επιστρέφει λίγο αργότερα και μόνη της στα Εμιράτα για να συναντήσει πάλι τον άντρα της, τούτη τη φορά πριβέ, περνώντας ονειρεμένα μαζί του.

Επειτα από όλα αυτά δεν γινόταν το θέμα στο πάρτι γενεθλίων της να μην είναι εμπνευσμένο από τις ομορφιές της Ανατολής. Η Ζέτα φυσικά έλαμπε ολόκληρη μέσα στο χρυσό και γκλιτεράτο φόρεμά της, που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της, το οποίο είχε συνδυάσει με ασορτί γόβες Louboutin, τις οποίες τής έκανε δώρο ο Παναγιώτης την περίοδο των διακοπών τους στο Ντουμπάι.

Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του αρχικά απόλαυσαν το δείπνο τους στις σουίτες του Yton, που είχαν στολιστεί με χρυσά, ασημένια και λευκά μπαλόνια. Το menu περιλάμβανε εκλεκτής ποιότητας τροφές, όπως αστακούς, καραβίδες, καβουροσαλάτες, κρέας με ταρτούφο, sushi και χαβιάρι, ενώ η σαμπάνια έρρεε άφθονη. Στο πάρτι ήταν φυσικά η αδελφή της Ζέτας, οι κουμπάρες της και οι φίλες της Φελίσια Τσαλαπάτη και Στέλλα Γιαμπουρά, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν και ο πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This