Εξιχνιάστηκαν οι διαρρήξεις στο κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου στο Περιστέρι

Γνώριμα των Αρχών τα δυο «μπουμπούκια»

Must Read

Δυο φορές διέρρηξαν το κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου στο Περιστέρι, με την Αστυνομία να φτάνει στην εξιχνίαση των διαρρήξεων και να ταυτοποιεί τους δράστες.

Πρόκειται για γνώριμους των Αρχών, καθώς έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας, εμπρησμό, κλοπές, βία κατά υπαλλήλων και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ναρκωτικών και φωτοβολίδων-πυροτεχνημάτων.

Ο 20χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Έλληνας, που αναζητούνται, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί, έσπαζαν τη γυάλινη θύρα εισόδου και αφού αποκτούσαν πρόσβαση στο εσωτερικό του καταστήματος με γρήγορες κινήσεις αφαιρούσαν τα προϊόντα, τα οποία τοποθετούσαν σε νάιλον συσκευασίες για την εύκολη μεταφορά τους.

Οι δράστες επέλεξαν να ληστέψουν το κατάστημα και τις δύο φορές τις πρώτες πρωινές ώρες, που δεν υπήρχε μεγάλη κίνηση στους δρόμους και ο φωτισμός ήταν μειωμένος. Επίσης, στο σημείο υπήρχε και συνεργός που εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι κατηγορούμενοι είχαν στοχοποποιήσει τα εμπορεύματα αξίας του συγκεκριμένου καταστήματος πριν προβούν στις ληστείες και είχαν εξασφαλίσει τη μεταπώλησή τους.

Από τις έρευνες στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες προϊόντων που αφαιρέθηκαν από το κατάστημα και ρουχισμός που είχε χρησιμοποιηθεί κατά τη διάπραξη των ληστειών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This