Γιάννης Στάνκογλου για απειλή με όπλο από ταξιτζή: «Αφήνω τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της»

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά την παράσταση που πρωταγωνιστεί

Must Read

Στον εφιάλτη που βίωσε το βράδυ της Παρασκευής, όταν δέχθηκε απειλή με όπλο από έναν ταξιτζή ο οποίος δεν ήθελε να καταγράψει τον αριθμό της πινακίδας του οχήματός του αναφέρθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου.

@newsbreakgr

Γιάννης Στάνκογλου για απειλή με όπλο από ταξιτζή: «Αφήνω τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της» #stankoglou #giannisstankoglou

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak – newsbreak

Ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega για το σοβαρό περιστατικό. Ωστόσο ήταν ιδιαίτερα φειδωλός στις δηλώσεις του και δεν θέλησε να σχολιάσει εκτενώς όσα βίωσε.

«Ό,τι έχει γίνει, υπάρχει στην κατάθεση που έχω κάνει. Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω. Αφήνω τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Οπότε δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Να είστε καλά», ήταν τα λόγια του ηθοποιού.

Ο ίδιος ανέφερε πως το περιστατικό συνέβη μετά την παράσταση «Ζορμπάς» στην οποία πρωταγωνιστεί.



 

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός, το βράδυ της Παρασκευής, οδηγούσε το όχημά του στη συμβολή των οδών Αμερικής και Πανεπιστημίου. Τότε, το ταξί μπήκε σφήνα στη λωρίδα που βρισκόταν ο ηθοποιός με συνέπεια να δημιουργηθεί επεισόδιο.

Όταν οι δύο άνδρες σταμάτησαν τα οχήματά τους και βγήκαν από αυτά, ο Γιάννης Στάνκογλου επιχείρησε να καταγράψει τα στοιχεία της πινακίδας του ταξί. Όμως, φαίνεται πως ο οδηγός του οχήματος είχε άλλη άποψη καθώς δεν ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Το αποτέλεσμα ήταν να βγάλει ένα πιστόλι που είχε μέσα στο ταξί και να απειλήσει με αυτό τον ηθοποιό εκτοξεύοντας παράλληλα χυδαίους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς. 

Στη συνέχεια, ο οδηγός ταξί αποχώρησε από το σημείο ενώ ο ηθοποιός ο οποίος τελικά συγκράτησε τα στοιχεία της πινακίδας επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλει καταγγελία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εξύβριση.







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This