Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με τους… αρχαίους Έλληνες!

Όχι μόνο υπάρχει μία γυναίκα που είναι πιο όμορφη από όλες τις υπόλοιπες, αλλά είναι και διάσημη!

Για τη Μπέλα Χαντίντ ο λόγος, το πρόσωπο της οποίας, σύμφωνα με τον δρα Τζούλιαν Ντε Σίλβα, πλαστικό χειρούργο της ιδιωτικής κλινικής Harley Street του Λονδίνου, συγκεντρώνει, βάσει υπολογισμών, όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιστούν την ομορφότερη απ’ όλες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντε Σίλβα επιχείρησε να ανακαλύψει το τέλειο, συγκεντρώνοντας στοιχεία από τα κύρια χαρακτηριστικά του γυναικείου προσώπου (μάτια, μύτη, χείλη, σχήμα προσώπου, κ.λ.π.), τα οποία και συνδύασε μέσω της «Χρυσής Αναλογίας της Ομορφιάς», η οποία βασίζεται σε μαθηματικό τύπο που επινοήθηκε από τους… αρχαίους Έλληνες!

Και με βάση τα αποτελέσματα της έρευνάς του, η 23χρονη Αμερικανίδα top model κατάφερε να «αγγίξει» το τέλειο, με ποσοστό 94,35%.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Beyoncé, με ποσοστό 92,44%:

Στην τρίτη θέση συναντάμε την Άμπερ Χερντ με ποσοστό 91,85%:

Τέταρτη έρχεται η Αριάνα Γκράντε με ποσοστό 91,81%:

Και την πρώτη πεντάδα με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο (σύμφωνα με τον Ντε Σίλβα πάντα), συμπληρώνει η Τέιλορ Σουίφτ με ποσοστό 91,64%:

Κι εδώ μπορείτε να δείτε τη συνολική λίστα με τις 10 ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη:

Να υποθέσουμε, πάντως, πως ο εν λόγω κύριος έκανε τους υπολογισμούς του με βάση τα… πρώτα ονόματα που του έρχονταν στο μυαλό, καθώς δεν εξηγούνται αλλιώς τα τόσο «ό,τι να ‘ναι» αποτελέσματα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ