Αρπάχτηκαν Τριαντάφυλλος – Κατερίνα Καινούργιου: «Σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου»

Ο τίτλος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» που ενόχλησε τον τραγουδιστή

Must Read

Έξαλλος έγινε ο Τριαντάφυλλος με το τον τίτλο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που ανέφερε το όνομά του.

«Ερμήνευσαν Τριαντάφυλλο και αποχώρησαν από το J2US» έγραψαν οι συνεργάτες της παρουσιάστριας για τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Κώστα Αγέρη, με τον γνωστό τραγουδιστή να ξεσπάει στο Instagram κατά της KatKen.

@newsbreakgr

Αρπάχτηκαν Τριαντάφυλλος – Κατερίνα Καινούργιου: «Σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου» #Triantafyllos #triantafyllosxantzinikolaou #triantafyllos_xatzinikolaou

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

«Ναι ρε πα….ες εγώ φταίω που αποχώρησαν, ρε πάτε καλά Κατερίνα Καινούργιου σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου, δηλαδή έλεος. Στο Survivor εγώ φταίω σε όλα, εγώ φταίω έλεος ρε τα ίδια πάλι; Ύστερα σου λέει Φίλη μου η Κατερίνα» έγραψε σε Instagram Story.

με την Καινούργιου να του απαντάει στη συνέχεια: «Πας καλά; Είσαι η αδυναμία μας, πλάκα κάναμε και μη μιλάς άσχημα εδώ».

Ο ίδιος όμως έδωσε συνέχεια στα σχόλια, συνεχίζοντας την επίθεση στο πρόσωπο της παρουσιάστριας: «Κάνετε πλάκα; Μόνο εσείς κάνετε τέτοια πλάκα Κατερίνα μου. Εμείς όμως όταν κάνουμε πλάκα είμαστε οι χειρότεροι. Αν αύριο βρέξει και χαλάσει το μαλλί σου θα φταίω εγώ Κατερίνα, αν αύριο δεν έχεις νούμερα στη εκπομπή σου θα φταίω εγώ, αν μεθαύριο θα έχεις νούμερα πάλι θα φταίω εγώ τι να πω… εκεί η ζούγκλα (Survivor που ήμουν ήταν παράδεισος σε αυτά που ζούμε εδώ πέρα. Τι είναι αυτά ρε; Φταίω εγώ που βγήκαν οι άλλοι έξω».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This