«Ιατρικές» μπίζνες της Στικούδη με το… Θηρίο

Must Read

Τα φιλαράκια κάνουν μπίζνες! Η σχέση της Κατερίνας Στικούδη με τον tattoo artist Κωνσταντίνο Δράκουλα μετράει πολλά χρόνια, από τότε που εκείνος ήταν μέλος των Goin’ Through και συστηνόταν καλλιτεχνικά ως Θηρίο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το… Θηρίο

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» η sexy τραγουδίστρια βίωνε τότε τα πρώτα χτυποκάρδια για τον σημερινό σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη (DJ Rico), ο οποίος ήταν επίσης μέλος του θρυλικού συγκροτήματος της urban σκηνής. Πλέον, πολλά έχουν αλλάξει, ωστόσο η φιλία της Κατερίνας με τον Κωνσταντίνο παραμένει στενή και η εκτίμηση αμοιβαία.

Η Στικούδη ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και στον Χάρη Σιανίδη

Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, που αποφάσισαν να συνεργαστούν, μαζί με ακόμα μια κοινή τους φίλη, την Αριάδνη Γαβαλά, στη δημιουργία της πρότυπης αισθητικής δερματολογικής κλινικής Derma Pro, στο Κολωνάκι.

Η Φαίη Σκορδά και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν μεταξύ των πολλών celebrities που παρευρέθησαν στο λαμπερό opening.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This