Νικολέττα Ράλλη: O εμφανίσιμος αδερφός της Νίκος είναι μελαχρινός με γαλάζια μάτια

Must Read

Η Νικολέττα Ράλλη έχει δυο ακόμη αδέρφια, μια αδερφή και έναν αδερφό. Τον αδερφό της τον γνωρίσαμε όταν η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram δυο κοινές τους φωτογραφίες για να του ευχηθεί χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή καθώς τον λένε Νίκο. Ο Νίκος Ράλλης είναι μελαχρινός με ανοιχτόχρωμα μάτια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikos Rallis (@rallisnikos)

Η Νικολέττα Ράλλη και ο αδερφός της έχουν το ίδιο όνομα και σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει το παρασκήνιο πίσω από αυτή την επιλογή: “Ο μπαμπάς μου νόμιζε οτι δεν θα κάνουν με την μαμά μου γιο και έτσι πήρα εγώ το όνομα του παππού Νικόλα. Μετά από 5 χρόνια όμως, ήρθε και ο γιος και υπό δημοκρατικές διαδικασίες ονομάστηκε και αυτός Νίκος!!!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikos Rallis (@rallisnikos)

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Νικολέττα Ράλλη είναι από ένα κοινό τους ταξίδι στην έρημο όπου οι δυο τους ποζάρουν πάνω σε καμήλες και στη λεζάντα έγραψε:  “Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Χρόνια πολλά και στον μικρό μας αδερφό @rallisnikos”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikos Rallis (@rallisnikos)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This