Σπύρος Πετρουλάκης: Ο συγγραφέας του «Σασμού» εξομολογήθηκε πως έφτασε κάτω από τα όρια της φτώχιας

“Έφτασα ένα βήμα πριν ανοίξω τον κάδο για να φάω” είπε ο Σπύρος Πετρουλάκης

Must Read

Ο Σπύρος Πετρουλάκης, συγγραφέας του “Σασμού” βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την απόφασή του να κατέβει στην Κρήτη σε ηλικία 18 ετών, για το γυμναστήριο Τae Kwon Do που άνοιξε στο Ρέθυμνο, για την οικογένεια που δημιούργησε στο νησί, τα δυο του παιδιά που είναι σήμερα 17 και 15 ετών αντίστοιχα, αλλά και για την αγάπη του για τη μουσική-καθώς παίζει ούτι- η οποία κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης τον οδήγησε πίσω στην Αθήνα όπου και έφτασε να ζει κάτω από τα όρια της φτώχιας.

«Αποφάσισα να φύγω από την Κρήτη για λίγο καιρό για να παίξω μουσική. Κακά τα ψέματα στην Αθήνα οι σκηνές ήταν πιο πολλές. Ήμουν αρκετά μεγάλος, γύρω στα 40. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Υπήρξαν τεράστιες οικονομικές δυσκολίες με την κρίση, μια οικονομική καταστροφή στις δουλειές. Μου άφησε χρέη. Ήταν πολύ μεγάλη η επιχείρηση (στην Κρήτη). Δεν είχα κάτι άλλο να κάνω και ξεκίνησα τη μουσική. Το γυμναστηρίο το είχα δώσει.Έπρεπε κάπως να ζήσω. Μόλις ήρθα στην Αθήνα βρήκα δουλειά ως μουσικός. Ζούσα στο πατρικό μου σπίτι, που ήταν εγκαταλελειμμένο πάρα πολλά χρόνια, σε ένα στρώμα στο πάτωμα, χωρίς ρεύμα για κάποιους μήνες. Έφτασα ένα βήμα πριν ανοίξω τον κάδο για να φάω» εξομολογήθηκε ο Σπύρος Πετρουλάκης.




 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This