Γωγώ Φαρμάκη: Ο σύντροφος της κυνηγούσε πειρατές και τώρα είναι επιχειρηματίας

Είναι πρώην παίκτης του Survivor και μάλιστα από τους πιο δημοφιλείς

Must Read

H Γωγώ Φαρμάκη, που πρόσφατα δημοσιοποίησε και το πρόβλημα της υγείας της το οποίο την οδήγησε στο να κάνει μια επέμβαση στην καρδιά, μετά το χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο, είναι σε σχέση με έναν πρώην παίκτη του Survivor και συγκεκριμένα τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ο οποίος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως “μισθοφόρος” ενώ πλέον είναι επιχειρηματίας καθώς διατηρεί καταστήματα εστίασης.

Το ζευγάρι είναι αρκετό καιρό μαζί αλλά έχουν αποφασίσει να κρατούν χαμηλούς τόνους και ουσιαστικά δεν έχουν παραδεχθεί ποτέ δημόσια το ότι είναι σε σχέση. Ο φακός των παπαράτσι τους έχει εντοπίσει σε διακοπές αλλά και δημόσιες εμφανίσεις μαζί με φίλους.

Οι δυο τους ανταλλάσουν σχόλια στα social media και όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι είναι ευτυχισμένοι μαζί. Η Γωγώ Φαρμάκη έχει τελειώσει μια δραματική σχολή και έχει κάνει περάσματα από κάποιες τηλεοπτικές σειρές, έχε εργαστεί ως ταξιθέτρια και πλέον διατηρεί μαζί με την αδερφή της Όλγα Φαρμάκη το δικό τους brand ένδυσης.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This