Η Δέσποινα Βανδή έγινε επίσης ξανθιά για να είναι ασορτί με την κόρη της

Η Μελίνα Νικολαΐδη έγινε ξανθιά και της πάει πολύ

Must Read

Χθες είδαμε πως η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα Νικολαϊδη, έγινε ξανθιά μέσω μιας ανάρτησης με τις φωτογραφίες της που έκανε η make up artist της τραγουδίστριας Βάσως Νακοπούλου.

Η Μελίνα Νικολαΐδη θέλησε να ανανεωθεί καθώς είναι ήδη πολύ καλά στα προσωπικά της, αφού έχει σχέση με τον γυμναστή και βολεϊμπολίστα της ΑΕΚ Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Έτσι η 19χρονη έγινε ξανθιά και αποχωρίστηκε το φυσικό καστανό χρώμα των μαλλιών της.

Η Δέσποινα Βανδή, λίγο μετά την ανάρτηση της Βάσως Νακοπούλου ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία της ξανθιάς πλέον κόρης της στην οποία ποζάρει με κατάξανθα μαλλιά και έγραψε: “My baby girl”

Τόσο η Μελίνα, όσο και η Δέσποινα, τολμούν τις ακραίες αλλαγές τον τελευταίο καιρό στα μαλλιά τους και το πιθανότερο είναι να φταίει ο έρωτας που τις έχει ανανεώσει. Εκτός από τη Μελίνα που έγινε ξανθιά, άνοιξε το χρώμα των μαλλιών της και η μητέρα της όπως είδαμε στις τελευταίες φωτογραφίες από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This