H Σελίν Ντιόν πάσχει από μια σπάνια ανίατη ασθένεια και το ανακοίνωσε η ίδια μέσω Instagram

Πρόκειται για το σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου

Must Read

H Σελίν Ντιόν έχει διαγράψει μια υπερεπιτυχημένη πορεία στο τραγούδι ενώ εμβληματική πλέον είναι η ερμηνεία του κομματιού “My heart will go on” που ήταν soundtrack της blockbuster ταινίας “Τιτανικός”.

Μετά το θάνατο του πολυαγαπημένου της συζύγου, έχασε πάρα πολύ βάρος και έκανε εξαιρετικά εκκεντρικές στυλιστικές εμφανίσεις με αρκετούς να την σχολιάζουν αρνητικά ενώ κάποιους άλλους να θεωρούν πως πενθεί έχοντας πέσει σε κατάθλιψη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Η ίδια, μόλις αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια και ανίατη ασθένεια, το σύνδρομο Stiff Person και αυτός είναι ο λόγος που την αναγκάζει να ακυρώσει την περιοδεία της στην Ευρώπη.

Πρόκειται για μία νευρολογική πάθηση που επηρεάζει τους μυς και κλειδώνει το σώμα σε άκαμπτες θέσεις με αποτέλεσμα κάποιοι να μην μπορούν να περπατήσουν ή να μιλήσουν.

Δεν υπάρχει ακόμη θεραπεία για το σύνδρομο του “δύσκαμπτου ανθρώπου” όπως ονομάζεται στα ελληνικά και για το λόγο αυτό η τραγουδίστρια κάνει ότι μπορεί απλά για να καθυστερήσει την εξέλιξη της νόσου.

«Γεια σε όλους, συγγνώμη που μου πήρε τόσο καιρό να επικοινωνήσω μαζί σας. Μου λείπετε όλοι τόσο πολύ και ανυπομονώ να βρεθώ στη σκηνή και να σας μιλήσω από κοντά. Όπως ξέρετε ήμουν πάντα ένα ανοιχτό βιβλίο ωστόσο δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα. Αλλά τώρα είμαι.

Αντιμετωπίζω ένα προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και μου ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσω για όλα όσα περνάω. Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται Stiff Person Syndrome (σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου) και επηρεάζει έναν στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Αν και ακόμα μαθαίνουμε γι’ αυτή τη σπάνια πάθηση, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα».

Και σημείωσε πως «δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινής μου ζωής, μερικές φορές με δυσκολεύουν όταν περπατάω και δεν μπορώ να τραγουδώ όπως παλιά», είπε η Σελίν Ντιόν στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This