Θανάσης Πατριαρχέας για τη γέννηση της Λετίσια: «Έκοψα και τον ομφάλιο λώρο»

«Ήμουν μέσα και στα τρία παιδιά μου. Ήταν ένας φυσιολογικός τοκετός », αποκάλυψε ακόμα ο ηθοποιός

Must Read

Ο Θανάσης Πατριαρχέας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και αναφέρθηκε στην σειρά και στην θεατρική παράσταση στις οποίες πρωταγωνιστεί, στις οικονομικές δυσκολίες της καθημερινότητας και στο άγχος που τον διακατέχει για την ανατροφή των τριών του παιδιών αλλά αναφέρθηκε και σε λεπτομέρειες για τη γέννησή τους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έκοψε τον ομφάλιο λώρο της τρίτης του κόρης.

«Όπως όλους μας και το επάγγελμά μας είναι και ένα δύσκολο επάγγελμα γιατί το 90% των ηθοποιών είναι χωρίς δουλειά και ψάχνουμε δουλειά 2 φορές τον χρόνο δυστυχώς. Ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου ήταν πολύ δύσκολο», είπε ο Θανάσης Πατριαρχέας. 

«Βλέποντας τι συμβαίνει γύρω μου εννοείται πως αγχώνομαι και πλέον τα κόστη έχουν ξεφύγει, δεν έχεις να κρατηθείς από κάπου. Υπάρχει αισιοδοξία όμως, έχουμε δύναμη στα χέρια μας και το παλεύουμε και εγώ και η γυναίκα μου, δουλεύουμε ατελείωτες ώρες για να παιδιά μας», πρόσθεσε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

«Ήμουν μέσα και στα τρία παιδιά μου. Ήταν ένας φυσιολογικός τοκετός και είμαι από τους μπαμπάδες που έκοψε και τον ομφάλιο λώρο», αποκάλυψε ακόμα ο ηθοποιός.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This