Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές, βρείτε άλλον τρόπο, με τον οποίο θα συμφωνεί και το έτερόν σας ήμισυ και δεν θα προκαλεί εντάσεις, καβγάδες και αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Θα ήταν άσχημο να σχηματίσει για εσάς μια εικόνα που σαφώς δεν σας ταιριάζει τώρα αλλά ούτε και ποτέ. Προσπαθήστε σε κάθε κίνησή σας να σκέφτεστε λογικά και συλλογικά. Η συμπόρευση θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα χτίσετε τις οικονομικές βλέψεις σας και την αξιοποίηση των συμφερόντων σας. Τα συναισθήματά σας θα είναι πιο έντονα και σίγουρα θα είστε σε μεγάλο βαθμό ρομαντικοί και πιο αισθησιακοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε στην άκρη το άγχος και τους φόβους της μοναξιάς που σας συντροφεύουν τον τελευταίο καιρό και αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα που θα σας συναρπάσει. Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεστε για να ανανεωθείτε, αλλά και για να αναθεωρήσετε τις σχέσεις με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Συνεχίζουν οι δυσκολίες στον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους άλλους, οπότε μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις ή συναντήσεις που κρύβουν παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί θα επηρεάσετε τη δημόσια εικόνα σας και θα προκαλέσετε κακόβουλα σχόλια τρίτων. Μελετήστε τα σχέδιά σας προσεκτικά προτού αποφασίσετε για την εφαρμογή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ευτυχώς ο τρόπος που σκέφτεστε θα είναι αρκετά εύστροφος, ώστε, αν κάτι δεν εξελίσσεται όπως περιμένατε, να μπορέσετε να αυτοσχεδιάσετε εκ νέου. Κρατήστε ένα καλό επίπεδο στις σχέσεις σας και βγάλτε κάποια αγκάθια που υπάρχουν, για να γίνουν πιο ανθεκτικές στον χρόνο. Μια δοκιμασία ή σύγκρουση που θα έχετε με κάποιο άτομο του προσωπικού σας περιβάλλοντος θα είναι για καλό, αφού θα σφυρηλατήσει και θα σταθεροποιήσει τη μεταξύ σας σχέση. Αναπτύξτε διάφορες διασυνδέσεις και με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου, ώστε να έχετε συμμάχους στην προώθηση των σχεδίων σας και στην επίτευξη των στόχων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάζουν οι ρυθμοί σας και εμφανίζονται καινούργιες πρωτοβουλίες. Το κλίμα στον εργασιακό χώρο θα γίνει περισσότερο απαιτητικό, ανταγωνιστικό και ηλεκτρισμένο, κάτι που θα σας κουράσει και θα εξαντλήσει εν μέρει τον οργανισμό σας. Θα υπάρξουν στιγμές έντονων προβληματισμών σε ό,τι αφορά θέματα που έχουν σχέση με τον επαγγελματικό τομέα, αλλά και την οικογένειά σας, σε αντίθεση με τον συναισθηματικό τομέα, ο οποίος θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένος, οπότε θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Προσανατολιστείτε σε μια αλλαγή που μπορεί, εκτός των συνηθισμένων σας δραστηριοτήτων, να σας δώσει και καινούργιες ιδέες για τους επαγγελματικούς στόχους σας, αλλά κυρίως θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να αναπληρώσετε τη χαμένη σας ενέργεια. Η σωστή επιχειρηματολογία και η διαύγεια πνεύματος θα σας βοηθήσουν να λειάνετε τις αντιθέσεις που έχετε και να σώσετε χρήσιμες συνεργασίες, αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Βέβαια, επειδή οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι κάπως ιδιαίτερες και σύνθετες, θα σας λείπει η λεπτότητα και θα αφθονεί η μαχητικότητα. Φροντίστε να συμμαζέψετε και να αναδιοργανώσετε τους τομείς της ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ενισχυμένη διάθεσή σας για κοινωνική ζωή και νέες επαφές μπορεί να αποδώσει σε πολλά επίπεδα. Φροντίστε να ηρεμήσετε και να περιορίσετε την επιθετικότητά σας, αφού δεν θα σας προσφέρει τίποτα, εκτός από καινούργιους μπελάδες και απομάκρυνση τόσο από τους συνεργάτες σας όσο και από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επικεντρωθείτε στη σχέση για να της δώσετε περισσότερο βάθος. Μαζέψτε κοντά σας ανθρώπους που προσπαθούν να σας γνωρίσουν και να έρθουν πιο κοντά σας. Οι αδέσμευτοι θα αποκτήσετε μια καινούργια φιλία, που παρότι δεν θα το φαντάζεστε αν την αφήσετε να εξελιχθεί στην πορεία, θα γίνει ένας μεγάλος έρωτας.

ΖΥΓΟΣ: Ο ερωτισμός σας θα είναι διάχυτος και θα βρίσκει ανταπόκριση, ώστε να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας σε καινούργιες συγκινήσεις. Τα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα αλλάξουν το μέχρι τώρα σκηνικό και θα την κάνουν ασύλληπτα όμορφη και χαρούμενη. Μάλλον βρίσκεστε στο μεταίχμιο μια σειράς σημαντικών αλλαγών, τις οποίες θέλετε να επιχειρήσετε, προκειμένου να βελτιώσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις συναισθηματικές υποθέσεις σας. Εκτονώστε όλα τα συναισθήματα που έχετε συσσωρεύσει μέσα σας με δημιουργικό τρόπο, αναζητώντας περισσότερη ασφάλεια και όχι παίζοντας παιχνίδια εξουσίας με άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αιτία των καβγάδων και των προστριβών με τον σύντροφό σας είναι τα οικονομικά και των δυο σας, που είναι αρκετά πιεσμένα. Οσα και αν βγάζετε, σας προλαβαίνουν τα έξοδα και επειδή δεν είχατε κάνει σωστούς προϋπολογισμούς, δεν μπορείτε να φέρετε μια ισορροπία. Ομως, αν θέλετε πραγματικά να βρείτε μια λύση, μπορείτε μόνο κάνοντας ουσιαστικό διάλογο και όχι ρίχνοντας ο ένας στον άλλο τις ευθύνες για την κατάστασή σας. Οι εκρήξεις που θα σημειωθούν από την πλευρά σας προκειμένου να εξασφαλίσετε τα κεκτημένα σας θα βγάλουν στην επιφάνεια τον χειρότερο χαρακτήρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξανασκεφτείτε αν πρέπει να κλονίσετε τη σταθερότητα της σχέσης σας. Ευτυχώς η διάθεσή σας θα αλλάξει γρήγορα προς όφελος της προσωπικής σας ζωής. Σκεφτείτε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα χωρίς να έχετε ανάγκη τους άλλους για να σας βοηθήσουν. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπερτιμήσετε τις δυνατότητές σας και να ωθηθείτε στην υπερβολή. Υιοθετήστε έναν πιο σωστό και δίκαιο τρόπο ιεράρχησης, μετρώντας πρώτα τις επιθυμίες σας, μετά τις φιλοδοξίες σας και ύστερα τα πρόσωπα και τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε τις άσκοπες εξορμήσεις και τις υπερβολές, μια και δεν είστε στερημένοι από έμπνευση ή εύνοια. Κυνηγήστε με επιμέλεια την ουσία των πραγμάτων στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σας θέματα, χωρίς να κάνετε από μόνοι σας περίπλοκα τα εύκολα και προκαλέσετε ανατροπές. Εξάλλου, ανάλογα με τις περιστάσεις ξέρετε να βάζετε μπρος τους μηχανισμούς επίθεσης και αυτοάμυνας όταν υπάρχουν κακόβουλες προθέσεις ή δυσκολίες. Ισως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες καινούργιες ανακατατάξεις, που θα προκύψουν από συσχετισμούς ή οικονομικές συγκυρίες. Θα υπάρξουν και απρόοπτα σχέδια, μην ανοίγεστε περισσότερο από εκεί που σας παίρνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνειδητοποιήστε, εφαρμόστε και μάθετε να προτιμάτε τα μικρά και ουσιαστικά βήματα από τα μεγάλα και εντυπωσιακά που είναι αβέβαια. Δημιουργήστε ένα καλό υπόβαθρο για να αναπτύξετε τις πρωτοβουλίες σας και ξεκαθαρίστε τις ασάφειες που υπάρχουν στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή και κυρίως θέστε νέο πλαίσιο σε παλιές και καινούργιες συνεργασίες. Να είστε έτοιμοι να ακούσετε διαφορετικές ιδέες και αντιλήψεις από τα άτομα που σας περιβάλλουν στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο και μέσα από αυτές επιλέξτε τις πιο ρεαλιστικές και τις λιγότερο παρακινδυνευμένες.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα γεμίσετε διλήμματα, γι’ αυτό εκεί που καταλαβαίνετε ότι υπερτερείτε, προβάλετε την υγιή υπερηφάνεια σας και μην αφήσετε την ισχυρογνωμοσύνη και τον εγωισμό σας να επηρεάσουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Παραμερίστε την κτητικότητά σας και δώστε το σύνθημα για γρήγορη αξιολόγηση και εφαρμογή των τρόπων και των κανόνων που αξίζει να υιοθετήσετε. Εφόσον κάνετε ρεαλιστικούς υπολογισμούς, επιδιώξτε τη χρηματοδότηση, προκειμένου να εξασφαλίσετε κάποιο κεφάλαιο. Προσέξτε και προσπαθήστε να αποφύγετε να μπερδέψετε τα αισθηματικά με τα οικονομικά σας θέματα, λόγω της ανυπομονησίας σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This