«Χτυποκάρδια» στο GNTM: Αυτά είναι τα 6 κορίτσια που έχουν… στο περίμενε τους συντρόφους τους!

Must Read

Μπορεί τα 19 υποψήφια μοντέλα που βρίσκονται, τη στιγμή που γράφονται αυτές εδώ οι γραμμές, έγκλειστα στο σπίτι, να αγωνιούν για το αν θα φτάσουν στον τελικό, κάποια από αυτά, όμως, έχουν και μια έξτρα αγωνία για το τι κάνουν τα… αγόρια τους, που έχουν αφήσει πίσω!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», η Ιλντα, η Χαρά, η Μαρτίνα, η Κάτια, η Κέισι και η Σουζάνα είναι τα ερωτευμένα κορίτσια του «Greece’s Next Top Model», και τα βράδια που ξαπλώνουν στο κρεβάτι τους δεν έχουν να σκεφτούν μόνο τις απαιτητικές και πολλές φορές επίπονες δοκιμασίες, αλλά και τους συντρόφους τους που βρίσκονται μακριά τους.

Η Κέισι Μίζιου, η πιο σέξι διαγωνιζόμενη, με καταγωγή από την Αλβανία και μεγαλωμένη στην Καβάλα, βρίσκεται σε σχέση με έναν γοητευτικό Θεσσαλονικιό, τον Δημήτρη.

Ο αγαπημένος της τη στηρίζει πολύ στην προσπάθειά της να αναδειχτεί στο επόμενο «Next Top Model» και δεν κρύβει τον έρωτά τους από τα social media, ανεβάζοντας κοινές φωτογραφίες του με την 24χρονη καλλονή. Σε μία από τις τελευταίες τους κοινές πόζες, μάλιστα, το μοντέλο έγραψε στη λεζάντα: «Αlter ego»!

Η Σουζάνα Κουόλ, η «μαύρη γαζέλα» του reality με καταγωγή από το Σουδάν και τη Νιγηρία και με πολλά χρυσά μετάλλια στον στίβο, η οποία έχει εντυπωσιάσει τους κριτές με τις αναλογίες της και ονειρεύεται να γίνει μια δεύτερη Ναόμι Κάμπελ, είναι σε σχέση το τελευταίο διάστημα με νεαρό αγνώστων λοιπών στοιχείων, που έχει υιοθετήσει στιλ ράπερ.

Η Κάτια Ταραμπανκό, η 22χρονη καλλονή που κατάγεται από τη Μαριούπολη της Ουκρανίας και έχει πάρει μέρος ως ηθοποιός στο σίριαλ «Η επιστροφή», όπου υποδυόταν τη «Ναταλία», είναι ζευγάρι με τον 34χρονο Γιάννη, ο οποίος διατηρεί μαγαζί στη Μύκονο, όπου ζει εδώ και τρία χρόνια.

Οι δυο τους είναι full in love, κάτι που αποδεικνύεται και από τις τρυφερές αναρτήσεις τους στα social media.

Η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ, επίσης με καταγωγή από την Ουκρανία και μεγαλωμένη στο Ρίο της Αχαΐας, μιλάει συχνά στην κάμερα του GNTM για τον αρραβωνιαστικό της Κώστα, ενώ έχει αποκαλύψει ότι οι δυο τους πρόκειται να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα, εκείνος, μιλώντας τις προηγούμενες μέρες στο «Πρωινό» της Καινούργιου διέψευσε ότι η αγαπημένη του έπαθε κρίση πανικού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, επειδή την πίεζε να εγκαταλείψει το σπίτι και υποστήριξε ότι όλα συνέβησαν, γιατί η παραγωγή δεν της επέτρεψε να κάνει τις συνεννοήσεις που χρειάζονταν για την εταιρία ρούχων που διατηρεί.

Η Χαρά Παππά, από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της στις οντισιόν του reality του Star, αποκάλυψε στους κριτές ότι είναι ζευγάρι με τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί και, μάλιστα, ο δυο τους συζούν στην Κωνσταντινούπολη.

Τέλος, η Ιλντα Κρόνι, το 24χρονο μοντέλο με καταγωγή από την Αλβανία, είναι σε σχέση με τον σταρ του ινδικού κινηματογράφου Ασίς Καπούρ.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ινδικών ΜΜΕ, σκέφτονται να αρραβωνιαστούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This