Iωάννα Σιαμπάνη-Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: To πρόβλημα υγείας που πέρασε ο νεογέννητος γιος τους

Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά για το μικρό Φώτη

Must Read

H Iωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος έγιναν γονείς πριν από δυο μήνες καθώς ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Φώτης, ο οποίος θα πάρει το όνομα του πατέρα του επιχειρηματία. Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε.


Αν και η Ιωάννα Σιαμπάνη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται αρκετές στιγμές με το νεογέννητο γιο της, απείχε για λίγο. Όταν επανήλθε, εξήγησε τον σοβαρό λόγο που την κράτησε μακριά από τους διαδικτυακούς της φίλους και ήταν ότι ο γιος της πέρασε κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

 «Πέρασε κοβιντ ο μικρούλης μας γι’ αυτό απείχα όλες αυτές τις μέρες απ’ τα social. Ευτυχώς το ξεπεράσαμε και είναι όλα καλά. Σας ευχαριστώ μανούλες», έγραψε η Ιωάννα Σιαμπάνη στη φωτογραφία που ποζάρει με τον γιο της μέσα στην παιδιατρική κλινική.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This