Η Άντζελα Γκερέκου ποζάρει άβαφη δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και η κόρη της σχολιάζει πως είναι σα μικρό παιδί

« Μικράκι παιδάκι » έγραψε στα σχόλια η Μαρία Βοσκοπούλου

Must Read

H Άντζελα Γκερέκου πόζαρε δίπλα στο πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σαλόνι της φορώντας τις πυζάμες της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ δείχνοντας πως είναι εντελώς ακομπλεξάριστη με την εικόνα της. Και γιατί να είναι άλλωστε αφού όπως είδαμε έχει άψογη επιδερμίδα και μοιάζει πράγματι με μικρό παιδί όπως σχολίασε η κόρη της.

Η Μαρία Βοσκοπούλου λοιπόν, έκανε ένα σχόλιο γεμάτο αγάπη δίπλα από τη φωτογραφία της μητέρας της και έγραψε: « Μικράκι παιδάκι » εννοώντας πως η μαμά της μοιάζει με μικρό παιδί. Η φωτογραφία της πολιτικού ξεπέρασε ήδη τις 20 χιλιάδες likes ενώ τα σχόλια είναι θετικά και αμέτρητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This