Η αισθησιακή πόζα της Νικολέττας Ράλλη που… επισκίασε τα αξιοθέατα της «Πόλης του Φωτός»! (video)

Must Read

H Νικολέττα Ράλλη είναι από τις δραστήριες εκπροσώπους της εγχώριας showbiz στα social media, κάτι απολύτως αναμενόμενο, καθώς πέρα από influencer είναι και lifestyle blogger.

Και το γεγονός ότι είναι και μία από τις πιο όμορφες κοπέλες που έχουν περπατήσει ποτέ σε αυτόν εδώ τον πλανήτη, σίγουρα παίζει το ρόλο του στο γεγονός ότι κάθε ποστ της μαζεύει χιλιάδες likes, ανεξαρτήτως θέματος.

Πόσω μάλλον, όταν μιλάμε για ένα ποστ, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει χαλαρή, φορώντας μόνο μια πουκαμίσα και κρατώντας στα χέρια της ένα βιβλίο, το οποίο ακουμπά πάνω στα υπέροχα –ντυμένα με super σέξι over the knee κάλτσες– πόδια της, ενώ έξω από το παράθυρό της φαίνεται το Παρίσι!

Και πραγματικά, έστω προσωρινά, η γλυκύτατη Νικολέττα κατάφερε να επισκιάσει κάθε άλλο… αξιοθέατο στην «Πόλη του Φωτός»!

Ας απολαύσουμε λίγη ακόμη Παριζιάνα Νικολέττα…

https://www.instagram.com/p/B3hZmAKDSQM/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This