Σταυρούλα Χρυσαειδή – Παναγιώτης Τριβιζάς: Χώρισαν μόλις τρεις μήνες μετά τον γάμο τους

Όπως όλα δείχνουν η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα συμμετέχει στο «Survivor All Star».

Must Read

H Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβιζάς παντρεύτηκαν μετά από 5,5 χρόνια σχέσης πριν από μόλις τρεις μήνες, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, χώρισαν με την πρώην παίκτρια του Survivor να έχει ήδη φύγει από το σπίτι τους.

Μάλιστα ο γνωστός αθλητής του στίβου, δεν έδωσε το παρών στο πάρτυ που έκανε για τα γενέθλιά της, με την τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση να είναι στις 27 Νοεμβρίου όταν είχε τα γενέθλιά του ο Παναγιώτης Τριβιζάς.

«Είχε τα γενέθλιά της και απουσίαζε ο σύζυγός της. Δυστυχώς έμαθα ότι δεν είναι μόνο ένας καβγάς και έχει φύγει και από το σπίτι η Σταυρούλα. Τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν στις 27 Νοεμβρίου που είχε τα γενέθλιά του ο Παναγιώτης. Μακάρι να τα ξαναβρούν γιατί είναι κρίμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This