Ετοιμασίες για τα βαφτίσια της Αλίκης Βουγιουκλάκη jr

Must Read

Οι προσκεκλημένοι στη βάφτιση της μονάκριβης κορούλας του ζεύγους Αιμίλιου και Κατερίνας Βουγιουκλάκη θα ακούσουν από τα χείλη του ιερέα: «Και το όνομα αυτής, Αλίκη».

Αιμίλιος και Κατερίνα Βουγιουκλάκη.

Σύμφωνα με την «Espresso», που πρώτη είχε αποκαλύψει, λίγο πριν το κοριτσάκι έρθει στον κόσμο, ότι θα πάρει το όνομα της αείμνηστης εθνικής μας σταρ Αλίκης Βουγιουκλάκη, παρουσιάζει σήμερα το προσκλητήριο με το οποίο η οικογένεια ενημέρωσε συγγενείς και φίλους για το ευχάριστο γεγονός. Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, λοιπόν, η μικρή Αλίκη θα πάρει και επίσημα το όνομά της στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, με νονούς τους Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Δημήτρη Κιούση και Χριστιάνα Παπαγεωργάκη, όλοι αγαπημένοι φίλοι των γονιών της. Το μυστήριο θα λάβει χώρα στις 17.00.

«Είμαστε πραγματικά τρισευτυχισμένοι για το γεγονός και το περιμένουμε πώς και πώς» λέει ο αντιδήμαρχος Γλυφάδας και ανιψιός της αείμνηστης Αλίκης Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

Επιθυμία της οικογένειας να πάρει το όνομα της Αλίκης

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη η νεότερη ήρθε στη ζωή στις 15 Φεβρουαρίου, κάνοντας και τα αδέρφια της αείμνηστης σταρ, Τάκη και Αντώνη, να πετούν από χαρά. Το όνομα της μικρούλας είχε αποφασιστεί καιρό πριν ακουστεί το πρώτο της κλάμα και ήταν απόφαση όλης της οικογένειας Βουγιουκλάκη η μικρή πριγκίπισσά τους να πάρει το όνομα της αξέχαστης Αλίκης.

«Το είχαμε αποφασίσει όλη η οικογένεια από κοινού, πολύ νωρίς. Κυρίως, ήταν επιθυμία και του πατέρα μου Αντώνη, αλλά και του θείου μου Τάκη Βουγιουκλάκη. Oπως ήταν επιθυμία και της θείας μου, της Αλίκης, να υπάρχει το όνομά της σε ένα κορίτσι από την οικογένεια» είχε πει τότε στην «Espresso» ο μπαμπάς Αιμίλιος.

Το προσκλητήριο για τη βάφτιση της κορούλας τους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This