Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Χριστοφορίδου: Το «μπαμ» που τελείωσε το «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» (video)

Η αγαπημένη ηθοποιός Κωνσταντία Χριστοφορίδου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου»  όπου μίλησε για τις σειρές του Αλέξανδρου Ρήγα που «αγκάλιασαν» οι τηλεθεατές αλλά και για την σειρά «Room Service, πλιζ» που κόπηκε απρόσμενα.

Η ηθοποιός αρχικά ανέφερε: «Συνέβησαν πράγματα που για μένα δεν έχουν προηγούμενο και κάποια λογική. Το μόνο που σαν συμπέρασμα βγαίνει για άλλη μια φορά είναι ότι δυστυχώς ενώ είμαστε στο 2019 η λογική έχει μείνει 30 χρόνια πίσω, είναι μπακαλίστικα.»

«Τα γυρίσματα σταμάτησαν αρκετές φορές. Τουλάχιστον τρεις φορές θυμάμαι. Η μία είναι από την παραγωγή, πιο πριν από τον Αλέξανδρο επειδή έπρεπε να πάει στον δικηγόρο για κάποια πράγματα που τον πίεζαν και την τελευταία φορά ήρθαν στο πλατό κάποιοι από τους νεότερους συναδέλφους και ανακοίνωσαν στον Αλέξανδρο και στην παραγωγή ότι δεν έχουν πληρωθεί. Από ό,τι ξέρω μόνο ένα επεισόδιο ήταν ολοκληρωμένο γιατί δεν υπήρχαν χώροι. Ο Αλέξανδρος ξέρει να παλεύει και να αγωνίζεται. Ειλικρινά επειδή δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο, πάντα έχει μια εμπλοκή, είναι αυθόρμητος, πίστεψέ με είναι η πρώτη φορά που δεν φταίει. Γι’ αυτό πιστεύω ότι υπάρχουν και τα δικαστήρια».

Oι συμβουλές για τα συμβόλαια και ο καβγάς στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;»

Σε όλο αυτό το κλίμα η Χριστοφορίδου θέλησε να δώσει μια συμβουλή στους νεότερους ηθοποιούς που κλείνουν συνεργασίες : «Η γνώμη μου είναι – για τους νεότερους συναδέλφους το λέω– εάν μπορούν να φροντίζουν να πηγαίνουν πάντα με τον δικηγόρο τους. Δυστυχώς περάσαν οι εποχές που ο λόγος ήταν συμβόλαιο».

Σε ύφος αποκαλύψεων η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ένα άγνωστο παρασκήνιο καβγά στα γυρίσματα του «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;». «Είχα πάει μια μέρα στα γυρίσματα και έγιναν όλα μπροστά στα μάτια μου. Δηλαδή ξεκίνησε ένα μπαμ από το μακιγιάζ με μία συνάδελφο, αυτό μεταφέρθηκε στο πλατό, από το πλατό έφτασε στα γραφεία», είπε χαρακτηριστικά. Η ηθοποιός ανέφερε ότι ήταν από τα πρώτα θύματα της κρίσης, γι’ αυτό και στη δεύτερη εγκυμοσύνης έφυγε από την Αθήνα και πήγε στην Κατερίνη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ