Μιμή Ντενίση σε Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι ένας σαν κι εσένα»

Η ηθοποιός του είπε ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που την κερδίζουν σε έναν άνδρα

Must Read

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Fishy” του Γιάννη Τσιμιτσέλη και μεταξύ όλων των υπόλοιπων, αναφέρθηκε και στο ποιος είναι ο ιδανικός τύπος άνδρας για εκείνη.

Η ηθοποιός του εξομολογήθηκε πως «Ο ιδανικός άνδρας είναι ένας σαν κι εσένα», με τον ηθοποιό να σχολιάζει: «Σταμάτα τώρα, έχω φάει και τον τραχανά βρε Μιμή. Οκ, το δέχομαι φυσικά».

«Να είναι λίγο παλαιού τύπου άνδρας, να την φροντίζει τη γυναίκα να την προστατεύει. Γιατί την ξέρεις την καραμέλα: “Καλά εσύ είσαι πολύ δυνατή, δεν έχεις ανάγκη από κανέναν”. Δεν είναι αλήθεια. Δεν πιστεύω ότι ισχύει για καμία γυναίκα αυτό» είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Η γυναίκα θέλει εκ φύσεως, να την προσέξει ο άνδρας, να κάνει μια κίνηση παραπάνω. Είτε να της γράψει ένα σημείωμα, είτε να της ανοίξει μία πόρτα. Αν την τρομάξει κάτι, να την καθησυχάσει. Αυτό θέλει μια γυναίκα», συμπλήρωσε η Μιμή Ντενίση.

 



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This