Φοίβος: Αυτό είναι το άγνωστο ονοματεπώνυμο του συνθέτη που γνωρίζουν ελάχιστοι

Σχεδόν όλοι ξέρουν τα τραγούδια τους, σχεδόν κανείς το πλήρες όνομά του

Must Read

O Φοίβος είναι ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους συνθέτες και στιχουργούς της ελληνικής μουσικής και έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλα σουξέ και τη Δέσποινα Βανδή αν και έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους κορυφαίους τραγουδιστές έχοντας γράψει περισσότερα από 3500000 κομμάτια – και τη μουσική αλλά και τους στίχους τους.

Ασχολείται επίσης με τον προγραμματισμό, την ενορχήστρωση και την παραγωγή των δίσκων του χωρίς να αφήνει τίποτα στην τύχη.

Είναι γεννημένος την Πρωτοχρονιά του 1971 στο Κερατσίνι και είναι γιος του δικηγόρου Γεώργιου Τασσόπουλου και της Αφροδίτης Κοζανιτά. Πέρασε στη Νομική Σχολή Αθηνών και παράλληλα ξεκίνησε μαθήματα μουσικής και αρμονίας στο Ωδείο. Στην προσωπική του ζωή ακούει κυρίως πανκ, ροκ και μέταλ μουσική ενώ από μικρός τριγύριζε στα Εξάρχεια.

Ο Φοίβος είναι παντρεμένος με την Αμαλία Καντερέ με την οποία γνωρίστηκαν τη δεκαετία του ’90 στη Sony Music, όπου εκείνη εργαζόταν ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων. Έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, την Ηλέκτρα και τον Γιώργο Έκτορα.

Μπορεί όλοι να τον γνωρίζουν με το μικρό του όνομα, όμως ολόκληρο το όνομά του είναι  Ευάγγελος – Φοίβος Τασσόπουλος.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This