Ο κακός χαμός με την Πρωτογεράκη – Ούρλιαζε στον αέρα: «Δεν μπορεί το κάθε δημοσιογραφάκι να…»

Επιτέθηκε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Πρωινό» - «Δεν μπορείτε εσείς να σπιλώνετε εμένα σαν άνθρωπο»

Must Read

Επίθεση στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Πρωινό» εξαπέλυσε η γνωστή ηθοποιός Βίκυ Πρωτογεράκη, κατηγορώντας τον ότι αλλοίωσε τα λεγόμενά της, στην κατάθεσή της ως μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όπως μεταφέρθηκε, η ίδια ανέφερε κατά την διάρκεια της κατάθεσής της στη δίκη, ότι «υπάρχει μια ελευθεριότητα συμπεριφοράς. Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που ίσως είναι εκτός ορίων. Δεν είναι σαν υπάλληλοι τράπεζας. Σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχουν συμπεριφορές τις οποίες τις δικαιολογώ. Εβλεπα πρωταγωνιστές μεγάλους και έλεγαν ότι “θέλω να σου πω κάτι, έλα στο καμαρίνι” και ξαφνικά άνοιγαν το μπουρνούζι. Το μόριό τους το έδειχνε το 90% για πλάκα. Χάριν αστειότητος» είπε η μάρτυρας.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στον χώρο των ηθοποιών.

Η ίδια ωστόσο υποστήριξε σήμερα ότι ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό» μετέφερε διαφορετικά την κατάθεσή της.

«Πολύ κακώς μετέφερε τέτοια πράγματα, αλλοίωσε την κατάθεσή μου, ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Αυτή την τακτική να αλλοιώνονται οι καταθέσεις για να αποδομούνται οι μάρτυρες, εγώ δεν την ενστερνίζομαι. Οι δικηγόροι υπεράσπισης των παθουσών κάνουν το ίδιο και από ό,τι κατάλαβα συνεργάζονται με κάποιους δημοσιογράφους. Έχω γίνει έξαλλή με αυτό. Δεν υπήρχε περίπτωση να πω εγώ αυτά τα πράγματα τα χυδαία που έχουν βγει, ποτέ! Αλλοίωσαν τα λεγόμενά μου» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε υψώνοντας τη φωνή της: «Είμαι έξαλλη! Δεν μπορείτε εσείς να σπιλώνετε εμένα σαν άνθρωπο που εγώ ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει με το σπαθί μου. Δεν μπορεί το κάθε δημοσιογραφάκι να με σπιλώνει! Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου, τέλος! Να ανακαλέσετε»!

Στη συνέχεια, «έπεσε» η τηλεφωνική γραμμή και ο Θάνος Βάγιος περιέγραψε τι άκουσε στο δικαστήριο. Έπειτα η Βίκυ Πρωτογεράκη βγήκε ξανά στον αέρα της εκπομπής και φώναζε: «Ψεύδεται ασύστολα ο κύριος. Έχω μάρτυρες και έχω και τις καταθέσεις που είναι καταγεγραμμένες. Ψεύδεται ασύστολα και απορώ με τόσο θράσος. Ξέρω τι καταθέτω. Είμαι δικηγόρος 30 χρόνια. Θα μου πείτε εσείς τι κάνω; Και δεν θυμάμαι; Τι είναι αυτά; Έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο, αντί να μου ζητήσετε συγγνώμη γι’ αυτό που έγινε; Εγώ σήμερα είχα σκοπό να καταθέσω μήνυση αν δεν με παίρνανε. Δεν μπορεί να με αποδομεί ο καθένας, δεν το δέχομαι».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This