Σίριαλ με την Κουμιώτη και το Γηροκομείο Αθηνών

Must Read

Αλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ «Κουμιώτη – γηροκομείο», με τα μπες βγες και ξανά μπες της μεγάλης κυρίας του Νέου Κύματος στο ίδρυμα να μην έχουν τελειωμό! Δεν πέρασαν παρά λίγες μόνο ημέρες από την αποκάλυψη της «Espresso» ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια «εξαφανίστηκε» από το γηροκομείο προς άγνωστη κατεύθυνση, συνοδευόμενη από φιλικό της πρόσωπο, και σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι η Ρένα Κουμιώτη ξαναεπέστρεψε!

Η ερμηνεύτρια, που έχει χαράξει τη δική της μεγάλη πορεία στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού, μετά τον θάνατο του πρωτότοκου γιου της Γιάννη Σαββίδη, τον περασμένο Ιούλιο, ήρθε αντιμέτωπη τόσο με τα προβλήματα υγείας που την ταλανίζουν όσο και με την εύθραυστη ψυχολογία της. Αλλωστε, ο πρωτότοκος γιος της ήταν και εκείνος που βρισκόταν συνεχώς δίπλα της. Με τον θάνατό του ουσιαστικά έχασε και το στήριγμά της. Η Ρένα Κουμιώτη σπάνια έδινε συνεντεύξεις και μόνο σε μία μίλησε για τη ζωή της, τα παιδιά της και τα εγγόνια της, αλλά και για αυτά που σκεφτόταν για το μέλλον όλης της οικογένειας. Ολο αυτό το διάστημα η ίδια δεν έμαθε ποτέ για το τραγικό τέλος του πολυαγαπημένου της γιου. Τα σοβαρά προβλήματα υγείας δεν επέτρεπαν στα αγαπημένα της πρόσωπα να της μεταφέρουν τη δυσάρεστη είδηση θανάτου του πολυαγαπημένου της γιου.

Οπως πρώτη έχει γράψει η «Espresso», η τραγουδίστρια αποφάσισε να φιλοξενηθεί στο Γηροκομείο Αθηνών προκειμένου να μπορέσει να έχει συντροφιά αλλά και την απαραίτητη φροντίδα που της αρμόζει. Ετσι, στις 15 Νοεμβρίου πέρασε την είσοδο του ιδρύματος έχοντας κοντά της μία από τις πιο στενές φίλες της, με την ίδια να διαμένει σχεδόν δίπλα από τη Μαίρη Λίντα.

Ομως έπειτα από έναν μήνα η Κουμιώτη έκρινε πως δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με το διαφορετικό από αυτό του σπιτιού της περιβάλλον. Πήρε, λοιπόν, εξιτήριο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση επιβιβαζόμενη στο αυτοκίνητο της αγαπημένης της φίλης. Ωστόσο, την περασμένη Δευτέρα εκείνη ήταν πάλι που ζήτησε από το γηροκομείο να τη δεχτεί και πάλι κοντά του. Κανείς δεν ξέρει τι μεσολάβησε αυτό το μικρό από τη φυγή της διάστημα από το ίδρυμα και τι ήταν αυτό που την έκανε ώστε να θέλει να ξαναγυρίσει.

Ουδείς μπορεί να ξέρει τις σκέψεις της… Θεώρησε άραγε ότι μόνο στο γηροκομείο τελικά θα έχει τη φροντίδα που θέλει; Κατάλαβε ότι το προσωπικό νοιάζεται αληθινά για εκείνη ή της έλειψε η παρέα της αγαπημένης της Μαίρης Λίντα; Το βέβαιο είναι πως το πρωί της Δευτέρας η ιέρεια του Νέου Κύματος με τις δεκάδες επιτυχίες πέρασε για δεύτερη φορά την είσοδο του ιδρύματος για να παραμείνει για όσο διάστημα θεωρεί εκείνη ότι είναι απαραίτητο! Οπως, δε, μάθαμε, η εξέλιξη αυτή χαροποίησε και τη μούσα του Μανώλη Χιώτη, Μαίρη Λίντα, η οποία στο πρόσωπο της Κουμιώτη βλέπει έναν δικό της άνθρωπο, με τον οποίο θα κάνουν μαζί Χριστούγεννα!

Δείτε επίσης:

Θρίλερ! Άφαντη από το Γηροκομείο Αθηνών η Ρένα Κουμιώτη! Ποιος πήρε την τραγουδίστρια από το ίδρυμα;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This