Αλέξης Βούρος: O 24χρνος γιος του Γιάννη Βούρου του μοιάζει απίστευτα

Ο γιος του Αλέξης Βούρος, ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το στίβο

Must Read

Ο Γιάννης Βούρος είναι Δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας-Νέας Φιλαδέλφειας ενώ μεγάλη είναι και η καριέρα που έχει κάνει στην υποκριτική.

Μεγάλη του προτεραιότητα ωστόσο είναι τα παιδιά του. Ο Γιάννης Βούρος έχει τρία παιδιά: Τη Μαρία-Λουίζα Βούρου, τον Στέφανο Βούρο που απέκτησε από το γάμο του με την Νταίζη Σεμπεκοπούλου και τον Αλέξη-Ιωάννη Βούρο που απέκτησε από τον γάμο του με την ηθοποιό Λένα Κώνστα.

Ο Γιάννης Βούρος έχει κάνει τρεις γάμους. Πρώτη φορά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την ηθοποιό, Άννα Αδριανού, με την οποία ακολούθησαν τελικά χωριστούς δρόμους. Στη συνέχεια παντρεύτηκε την Νταίζη Σεμπεκοπούλου και το 1997 έγινε ο τρίτος του γάμος με την ηθοποιό Λένα Κώνστα.

Ο γιος του Αλέξης Βούρος, ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το στίβο. Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών. Ο Γιάννης Βούρος έχει πει στο παρελθόν σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People» για τους γιους του:

«Ο Στέφανος συνεργάζεται με δύο διαφημιστικές εταιρείες. Σπούδασε εδώ, έκανε μεταπτυχιακό στο Εδιμβούργο, πάλεψε με το βιογραφικό του πόρτα – πόρτα. Είχε το περιθώριο να εργαστεί στο γραφείο μου όσο ήμουν βουλευτής, αλλά και με το 67% ποσοστό της αναπηρίας του (έχει γεννηθεί με δυσμορφία στα δάχτυλα των άνω και κάτω άκρων) θα μπορούσε να είναι βολεμένος στο δημόσιο. Ή να είχε αυτοκίνητο με πινακίδες χωρίς δασμούς. Αλλά δεν είμαστε αυτής της νοοτροπίας. Κουβαλάμε τη σημαία της αξιοπρέπειας και του μάχιμου στη ζωή. Όχι του κηφήνα. Ο Αλέξης είναι ο αθλητής της οικογένειας. Νομίζω ότι έχει γεννηθεί για τον αθλητισμό!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This