Βγαίνει σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του Βασίλη Τερλέγκα στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για ένα σπίτι 150 τ.μ. 20 χιλιόμετρα έξω από την πόλη

Must Read

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Το Πρωινό», το εξοχικό σπίτι του Βασίλη Τερλέγκα στη Θεσσαλονίκη βγαίνει σε πλειστηριασμό. Η μόνιμη κατοικία του τραγουδιστή είναι στην Αθήνα, αυτό αποτελεί την εξοχική του κατοικία και βρίσκεται στο Δήμο Μίκρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πλειστηριασμός θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου.

Το συγκεκριμένο σπίτι, είναι μια μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 150 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται 20 χιλιόμετρα έξω από την Θεσσαλονίκη. Ο τραγουδιστής αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι παίρνοντας δάνειο 480 000 ευρώ ενώ η αρχική τιμή του πλειστηριασμού θα είναι τα 170 000 ευρώ.

Ο πιθανότερος λόγος που οδήγησε το σπίτι στο σφυρί είναι πως ο τραγουδιστής δεν κατάφερε να αποπληρώσει το συγκεκριμένο δάνειο το οποίο πήρε για να το αγοράσει.




 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This