Γιώργος Παράσχος: «Έβλεπα φίλους μου gay που μου έδειχναν πώς να σπάει ο καρπός, πώς να σπάει η λεκάνη, πώς να κάνω σταυροπόδι»

Η φράση του πρωταγωνιστή "Το κλουβί με τις τρελές" ξεσήκωσε αντιδράσεις

Must Read

Ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος είναι τελικά αυτός που θα υποδυθεί τον ρόλο που αρχικά προοριζόταν για τον Αλέξη Παππά στην θεατρική παράσταση του Μαυρίκιου Μαυρικίου «Το κλουβί με τις τρελές».

Ο πρωταγωνιστής παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και κάποια πράγματα τα οποία είπε προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του συνεργάτη της εκπομπής Γιάννη Πουλόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Παράσχος, είπε σχετικά με το ρόλο του, ότι συμβουλεύτηκε φίλους του ομοφυλόφυλους για την κινησιολογία και τον τρόπο ομιλίας ώστε να παίξει σωστά, κάτι που θεωρήθηκε ομοφοβικό, ρατσιστικό και λάθος από τον δημοσιογράφο της εκπομπής.

“Δε θα πω ότι δεν φοβήθηκα τον ρόλο. Φαντάσου ότι έβλεπα φίλους μου gay που μου έδειχναν πώς να σπάει ο καρπός, πώς να σπάει η λεκάνη, πώς να κάνω το σταυροπόδι” είπε ο ηθοποιός.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος φανερά ενοχλημένος σχολίασε το απόσπασμα ως εξής:

“Τι είναι αυτό που ακούσαμε; Είναι δυνατόν να λέει ότι πήρε μαθήματα για το πώς να σπάει τον καρπό και πως να κουνιέται από φίλους του gay; Το 2022 είναι δυνατόν να ακούμε αυτά τα πράγματα; Είναι το λιγότερο άστοχο εν έτη 2022 να χρησιμοποιείται η έκφραση “με βοήθησαν οι gay να μάθω να σπάω τον καρπό μου και να κουνιέμαι”. Δε μπορεί να μένουμε στο αν θα παίξει καλά τον ρόλο. Μένουμε στην έκφραση που χρησιμοποιεί
Είναι ρατσιστικό και ομοφοβικό αυτό και λυπάμαι πολύ που το λέω. Είναι δυνατόν ρε παιδιά;” 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This