Γρηγορία Αυγερινοπούλου: Η σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ που μοιάζει στην Αλίκη Βουγιουκλάκη

Πρώτη φορά μια σύντροφός του θυμίζει τόσο την μητέρα του

Must Read

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έχουν αποκτήσει έναν μοναχογιό τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος στο παρελθόν έχει μιλήσει για το “βαρύ” του επώνυμο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «Idols», ο Γιάννης Παπαμιχαήλ  είχε αναφερθεί στη σχέση που είχε με τους γονείς του λέγοντας:

«Με την μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε. Πράγμα που δεν ένιωθα πολύ με τον πατέρα μου γιατί ήξερα ότι θα τσακωθούμε. Κόντρα δεν είχαμε. Ο Δημήτρης ήταν τελείως διαφορετική προσωπικότητα από την μητέρα μου. Ήταν εξαιρετικός ηθοποιός αλλά δύσκολος άνθρωπος. Ενώ η Αλίκη μπορεί να σε έφερνε κοντά της με το χαμόγελό της, ακόμα κι αν την έβριζαν, ο Δημήτρης σε αντίστοιχη περίπτωση θα σου απαντούσε δέκα φορές χειρότερα. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, ο Δημήτρης είχε γίνει έξαλλος κι είχε χαστουκίσει δημοσιογράφους, όπως μου τα έχουν πει δηλαδή γιατί δεν είχα γεννηθεί. Έχουμε περάσει κι ωραίες στιγμές. Πηγαίναμε στο γήπεδο, στο εξοχικό του κι είχα

καλή σχέση με την δεύτερη γυναίκα του. Στο τέλος, τα τελευταία δύο χρόνια χάλασαν οι σχέσεις μας. Ό,τι έγινε έγινε. Τον αγαπώ. Έχω πει και παλιότερα για αυτά που έκανε. Αυτό έγινε γιατί ο πατέρας μου πίστευε ενδόμυχα, πως αυτά που είχε αποκτήσει με την Αλίκη, του ανήκαν όλα. Όταν έφυγε η Αλίκη και πέρασαν σε εμένα, υποσυνείδητα ο πατέρας μου, δεν με έβλεπε ως γιο του αλλά ως αντίπαλό του. Αυτό είναι άσχημο. Δηλαδή “γιατί τα έχει αυτός και δεν τα έχω εγώ”. Ναι αλλά είναι το παιδί σου, όχι κάποιος ξένος. Δεν μπορέσαμε να τα βρούμε, θα ήθελα να είχε συμβεί».

Tα τελευταία χρόνια, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι σε σχέση με την Γρηγορία Αυγερινοπούλου, με την οποία έχουν πραγματοποιήσει δημόσιες εμφανίσεις και αρκετοί έχουν βρει εμφανισιακά ομοιότητες με την μητέρα του, κάτι που δεν είχε συμβεί με τις προηγούμενες συντρόφους του, Νίκη Σερέτη και Χριστίνα Γεωργίου.

«Πέρασα από πολλές σχέσεις και δυο φορές έφτασα κοντά στον γάμο με δυο αξιόλογα κορίτσια, τη Νίκη Σερέτη και τη Χριστίνα Γεωργίου. Εγώ έφταιξα που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και μέσω αυτής της συνέντευξης τους ζητώ δημόσια συγγνώμη. Θα μπορούσα να είχα κάνει οικογένεια. Σήμερα έχω μετανιώσει για αυτό.

Ελπίζω να είναι καλά και να έχουν φτιάξει τις ζωές τους. Ίσως δεν είναι αργά και για μένα, αλλά είναι διαφορετικό να συμβεί αυτό στα τριάντα πέντε – σαράντα σου κι άλλο στα πενήντα όπου ο χρόνος λιγοστεύει και περνάει πιο γρήγορα. Όταν είμαστε είκοσι βλέπουμε τα πενήντα σαν ένα μακρινό αριθμό και σε λίγο είμαστε εξήντα. Θα ήθελα να γνωρίσω μια γυναίκα που να ξέρει τι θέλει, να είναι αυτοδύναμη, να μπορούμε να επικοινωνήσουμε, να θέλουμε παρόμοια πράγματα. Η συντροφικότητα είναι του χαρακτήρα μου», είχε δηλώσει για τις προγούμενες σχέσεις του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This