Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε τα γενέθλιά της: Πόσο χρονών έγινε;

Λίγο πριν ο σύντροφός της αναχωρήσει για το Survivor γιόρτασαν τα γενέθλιά της

Must Read

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γεννήθηκε 1 Ιανουαρίου 1993 στην Τρίπολη και χθες έκλεισε τα 30 της χρόνια μαζί με το σύντροφό της Στάθη Σχίζα λίγο πριν αυτός αναχωρήσει για το Survivor All Star στο οποίο συμμετέχει μαζί με τους υπόλοιπους επίλεκτους παίκτες.

Ο Στάθης Σχίζας λοιπόν προετοίμασε μια έκπληξη για τα γενέθλια της συντρόφου του νοικιάζοντας μια σουίτα ενός ξενοδοχείου η οποία ήταν γεμάτη από μπαλόνια που σχημάτιζαν τον αριθμό 30 και στη συνέχεια βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας όπου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έσβησε τα κεράκια της σε μια πολυόροφη τούρτα.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This