Η Δήμητρα Γαλάνη αποκάλυψε γιατί δεν πήρε απολυτήριο λυκείου

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε την καριέρα της όταν ήταν ακόμη μαθήτρια

Must Read

Η Δήμητρα Γαλάνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου και έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν έχει τελειώσει το σχολείο, επειδή ξεκίνησε την καριέρα της όταν ακόμη ήταν μαθήτρια και έτσι δεν μπόρεσε να πάρει το απολυτήριο του λυκείου.

«Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου στο τραγούδι εμφανιζόμουν σε νυχτερινό μαγαζί, ενώ ταυτόχρονα πήγαινα στο σχολείο. Κοιμόμουν στο σχολείο… Τελείωνα τότε, ήμουν στην τελευταία τάξη. Έχω αφήσει κάτι μαθήματα, δεν το πήρα ποτέ το χαρτί μου. Δεν πήρα απολυτήριο λυκείου, χρωστάω δύο μαθήματα. Θα πάω να τα δώσω!», αποκάλυψε η Δήμητρα Γαλάνη.




«Ποτέ δεν στάθηκα στα πόδια μου, ακόμη και τώρα. Ότι ξέρω πολύ καλά τι κάνω, το ξέρω αλλά την αγωνία του εάν θα γίνει καλό ποτέ δεν την έχω αφήσει. Και έχει αρχίσει και με κουράζει, δεν αφήνω τον εαυτό μου να το ευχαριστηθεί. Και δεν είναι τελειομανία ανάγκη πια. Απλά τώρα έχω την ευτυχία να μοιράζομαι τη μουσική μου με νέους ανθρώπους που τώρα είναι αδέρφια μου. Όλοι μου οι συνεργάτες είναι άνθρωποι που έχω μία πιο αγαπησιάρικη σχέση» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Του πατέρα μου του είχε στοιχίσει που δεν έκανε μία καριέρα τενόρου και ήταν απλά ένας δημόσιος υπάλληλος και έτσι φόρτωσε πολύ σε μένα. Αλλά και η μητέρα μου ήταν πολύ υπερήφανη γιατί πήγαινε καλά το πράγμα. Βέβαια εγώ στην αρχή έκανα ακρότητες. Όταν ένα παιδί βρίσκεται με πολλά χρήματα, κάτι θα τσιμπήσει δεν μπορεί. Στρεφόμουν εναντίον του εαυτού του και έκανα κακό στον εαυτό μου. Ήμουν πιο ακραία, καταχρήσεις. Έχω περάσει από διάφορα λούκια. Το μάζεψα μόνη μου, δεν ήμουν και τελείως μέσα. Ήμουν μέσα έξω. Για αυτό και κάποια στιγμή είπα ότι δεν είχα σχέση με αυτό και οτιδήποτε είχε σχέση με κατάχρηση, σταμάτησε» εξομολογήθηκε η Δήμητρα Γαλάνη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This